rektori_kiemelt_nagy

Kihirdették a 2021-es központi ponthatárokat a kiemelt szakokon

Milyenek lesznek az előzetes ponthatárok a kiemelt szakokon? Itt találjátok a 2021-es listát.


Alapképzési, valamint osztatlan mesterképzési szakok, amelyek esetében meghatározták az állami ösztöndíjas minimumpontszámokat.


Ebben a táblázatban található szakok esetében előre meghatározták, hogy mi az a legalacsonyabb ponthatár ami alatt hallgató az adott szakra nem vehető fel. Itt fontos megemlíteni, hogy a minimum ponthatár elérése nem jelent automatikus bekerülést az adott szakra, hiszen a ponthatár felfele elmozdulhat.



forrás: eduline.hu


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Toth_FanniTóth Fanni - JGYPK, andragógia

Azért jöttem Szegedre, mert a közelben lakom, de egyébként is szívesen választottam volna az SZTE-t, mert nagyon sok jót hallottam róla. Azért szeretem nagyon a JUGYU-t, mert színes és pezsgő a kari élet, a tanárok nagyon segítőkészek, nagyon sok mindenben segítenek, sok a gyakorlat, ami szerintem pozitívum, ennek révén a jövőben el lehet helyezkedni.




Molnar_Eszter_felveteliMolnár Eszter – ZMK, oratórium és dalének

Mesterszakos hallgatóként bátran mondhatom, hogy az SZTE zeneművészeti képzése minden feltételt megad ahhoz, hogy a hallgatókból sikeres művészek váljanak. A karon családias a hangulat, szinte mindenki ismer mindenkit. A tanárok szakmailag támogatnak, segítenek az előrelépésben, fellépési lehetőségekben. A tanulmányokban az egyetemi könyvtár zenei különgyűjteménye is segít.


További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *