Rektori hivatal

Pályázati felhívás 3 éves doktori (PhD) képzésre

A Szegedi Tudományegyetem felvételt hirdet a 2015-2016-os tanévre doktori (PhD) tudományos fokozat megszerzésére felkészítő 3 éves posztgraduális képzésre.


A Szegedi Tudományegyetem felvételt hirdet a 2015-2016-os tanévre doktori (PhD) tudományos fokozat megszerzésére felkészítő 3 éves posztgraduális képzésre. A felvételizők számára hasznos információk és a jelentkezéssel kapcsolatos teendők leírása az alábbi oldalon található: www.u-szeged.hu/dokint/phd/felvi.


A jelentkezési határidő 2015. május 15. Az egyetem doktori iskolái április közepéig meghirdetik a kutatási témáikat, melyekre jelentkezni lehet.


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták

Balog_AnnaBalog Anna – BTK, magyar

Abban biztos voltam, hogy magyar szakra szeretnék jelentkezni, de sokáig nem tudtam, melyik egyetemre. Eredetileg úgy terveztem, hogy elmegyek az SZTE és az ELTE nyílt napjára. Végül az ELTE-jére el sem mentem, mert mire hazaértem Szegedről, már döntöttem. Annyira megtetszett a környezet, a hangulat, az emberek, hogy rögtön tudtam: nekem ott a helyem. Azóta sem bántam meg ezt a döntésemet.


Szucs_ViktorSzűcs Viktor - ÁOK, általános orvos

Azért jöttem Szegedre, mert szeretem a kisvárosias, barátságos egyetemeket, Budapest pedig nem ilyen. Szeretnék az embereken segíteni, érdekel ez a tudományág, a kutatások is nagyon érdekesek. Kedvesek a felsőbb évesek, a kari élet nagyon sokszínű. Mindenki jöjjön az SZTE ÁOK-ra!



További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *