Bezár

carousel1

Válj tudatos IT felhasználóvá!

Válj tudatos IT felhasználóvá!

2023. augusztus 07.
2 perc

Végezd el rövid IT biztonsági tréningünket, és nyerj egy Welcome Camp fesztiválbérletet!

Hogyan védd meg adataid? Mit jelent az IT- és információbiztonság? Hogyan lehet biztonságosan használni az egyetemi rendszereket? Milyen veszélyforrások és támadási formák léteznek?

Ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz az Informatikai és Szolgáltatási Igazgatóság képzésének keretében, a CooSpace felületén elérhető, interaktív tananyagból, melyet augusztus hónaptól az idén felvett gólyák, majd ősztől Egyetemünk felsőbb éves hallgatói számára is kiajánlunk.

Ha szeretnél felelős és tudatos felhasználóként biztonságosabb környezetben tanulni és dolgozni, e rövid képzés elvégzésével megtanulhatod, mit jelent az adathalászat, a zsarolóvírusok vagy a tiszta képernyő szabály, hogyan szűrheted ki a gyanús emaileket, melyek a legbiztonságosabb jelszavak, mire érdemes figyelned eszközeid használata során otthon, vagy az Egyetem közösségi tereiben, továbbá melyek az elektronikus levelezés szabályai az SZTE-n.

A képzés lezárásaként rövid teszttel ellenőrizheted tudásodat. A képzés elvégzésével részt vehetsz az Informatikai és Szolgáltatási Igazgatóság nyereményjátékában, és indulhatsz a fődíjakért, a 10 db SZTE Welcome Camp 2023 fesztiválbérlet egyikéért!

Elsőéves kitöltőként mindezen kívül részt vehetsz az SZTE Beiratkozási Gólya Napok Matricagyűjtő játékában is.


További információk az SZTE Informatikai és Szolgáltatási Igazgatóság oldalán: https://u-szeged.hu/iszi/treningek


A képzés megvalósulását az RRF-2.1.2-21-2022-00012 azonosítószámú, Komplex Digitális Modellváltás – intelligens fokozatváltás projekt támogatja.

A projekt Magyarország Helyreállítási és Ellenállóképességi Tervének keretében valósul meg.

Kapcsolódó hírek