Ambuláns (járóbeteg) rendelés

A járóbetegek ellátása a klinikai ambulancián történik, a rendelésre előjegyzés alapján fogadjuk a betegeket. Az első bejelentkezéshez ortopédiai szakrendelésre szóló orvosi beutaló szükséges.


ortopediai-klinika-szeged_8405-300x200

Az előjegyzéshez szükséges adatok:


  • - név
  • - TAJ szám
  • - születési idő
  • - mi a panasza
  • - a választott vagy kezelő orvos neve (opcionális)

Az Ortopédiai Klinikán minden szakorvos elérhető ambuláns (járóbeteg) rendelésen. Amennyiben új betegként orvosi beutalóval jelentkezik, Önnek kell időpontot egyeztetnie a vizsgálatra. Ha Ön választ orvost, akkor a választott orvos rendelési napjáról, és a vizsgálat pontos dátumáról az előjegyzés során tájékoztatják Önt.


Ha mielőbbi időpontot szeretne a vizsgálatra, akkor a diszpécser szolgálat megkeresi Önnek a legközelebbi elérhető időpontot (ez esetben a szakorvos személyét nem Ön választja).ORVOS VÁLASZTÁSA


Ha Ön szeretne orvost választani, megteheti. Ez esetben az előjegyzés során választ fog kapni afelől, hogy az adott orvos rendelésén mikor tud legkorábban részt venni. Az ambuláns napok tájékoztató jellegűek, ettől eltérhetnek; a tényleges vizsgálati időpontot az előjegyzés során pontosítják Önnel.


Az egyes szakorvosok rendelési napjai általában:


Hétfő

Kedd

Szerda

Csütörtök

Péntek

Dr. Fiszter Ildikó

Dr. Sisák Krisztián

Dr. Greksa Ferenc

Dr. Sohár Gellért

Dr. Gyetvai András

Dr. Arany László

Dr. Fiszter Ildikó

Dr. Nagy Ernest

Dr. Fiszter Ildikó

Dr. Hován Csaba

Dr. Szerényi Zsolt


Dr. Gálity Hristifor

Dr. Bozó András

Dr. Gombár Csaba

Dr. Szerényi Zsolt


Dr. Ugocsai Melinda


Orvosainkról bővebben


HASZNOS INFORMÁCIÓK


AMIT MAGÁVAL KELL HOZNIA


Ambuláns vizsgálatra kizárólag beutalóval, vagy a visszarendelést igazoló korábbi dokumentummal (ambuláns lap, ill. zárójelentés) tudjuk a betegeket fogadni. Szükség van ezen kívül személyes okmányaira (fényképes igazolvány és lakcímkártya), valamint TAJ kártyájára is. Minden esetben a felvételi irodában kell jelentkeznie az adatok felvételére, ezután pedig az ambuláns rendelőhelyiségnél beutalóját, ill. egyéb orvosi leleteit az asszisztensnőnek kell odaadnia.


Lehetőség szerint hozza magával korábbi leleteit, röntgen képeit, esetleges CT vagy MRI leleteit! Ha CD-re kiírt képekkel rendelkezik, azokat is hozza magával!


Az ambuláns vizsgálat végén Ön szakorvosi leletet (ambuláns lapot) kap, melyet javasolt háziorvosának bemutatnia.KONTROLL VIZSGÁLATOK


Műtéteket, vizsgálatokat követően az Ön orvosa visszarendelheti Önt további ambuláns vizsgálatra. Ebben az esetben az orvos meghatározhatja a kontroll vizsgálat időpontját, melyre előjegyzést is adhat Önnek. Ilyenkor nem szükséges a vizsgálatra időpontot egyeztetnie.