VÁLTOZÁS A JÁRÓBETEG-ELLÁTÁS RENDJÉBEN

Tájékoztatjuk Tisztelt Betegeinket, hogy minden hónap 20-ától kezdődően kérhetnek előjegyzett időpontokat az azt követő hónapra, a 06 62 341-502-es telefonszámon vagy személyesen.
Szíves türelmüket és megértésüket köszönjük!

Általános ambulanciánk rendelésének igénybevételéhez beutaló nem szükséges, azonban speciális ambulanciánkra előjegyzés csak bőrgyógyász szakorvos beutalójával lehetséges.

Általános ambulanciánk területi ellátásra kötelezett, így ha Ön nem rendelkezik ellátási területünkhöz (Algyő, Deszk, Domaszék, Dóc, Kübekháza, Röszke, Sándorfalva, Szatymaz, Szeged, Tiszasziget, Újszentiván, Zsombó) tartozó, lakcímkártyáján feltüntetett lakcímmel, akkor először keresse fel a területileg illetékes bőrgyógyászatot.

Járóbeteg-rendelés a klinikán csak előjegyzés, előzetes időpontkérés alapján vehető igénybe – kivételt ez alól a sürgősségi bőrgyógyászati (súlyos, vagy életveszélyes allergiás állapotok, fulladásérzés, arcdagadás, maximum 2-3 napja fennálló kiütés, súlyos bőrfertőzés, pl. orbánc, akut osztályos felvételt igénylő kórképek), bőronkológiai- vagy sürgős nemigyógyászati esetek (pl. húgycsőfolyás) képeznek. A sürgősség fennállását az adott szakrendelés orvosai bírálják el.

Időpontot általános ambulanciánkra telefonon a már fentebb jelzett 06 62 341-502-es számon kérhet, ehhez személyes adatain kívül készítse elő TAJ-számát és lakcímkártyáját!

A járóbeteg-ellátás igénybevételéhez a klinikára érkezéskor felvételi irodánkban előzetes betegregisztráció szükséges (általános és speciális ambulanciáinkra is), akkor is, ha Ön előjegyzett időpontra érkezett.


borklinika_udv