Keresztféléves felvételi - 2023 - Jelentkezési útmutatóA magyarországi központi felsőoktatási felvételi eljárásban kizárólag elektronikusan lehet jelentkezni: a Felvi.hu E-felvételi szolgáltatásán keresztül, ahol az adatokat egy online felületen kell rögzíteni. Az E-felvételi használatához első lépésként regisztrálni kell a Felvi.hu-n.


A felvételi eljárás elektronikus eljárás, ezért az Oktatási Hivatal kizárólag elektronikus úton e-mailben, vagy az E-felvételi Hivatalos iratok menüpontján keresztül küld tájékoztatókat, hivatalos dokumentumokat (pl. hiánypótlási felszólítás, besorolási határozat), postai úton nem.


Ezért fontos, hogy a jelentkezési határidő után is, azaz a teljes eljárás alatt rendszeresen figyelje:

  • a megadott e-mail fiókját, ahová a tájékoztatásokat, értesítéseket, emlékeztetőket kapja;
  • továbbá magát az E-felvételi felületét is, ahonnan letöltheti a hivatalos leveleket (pl. hiánypótlási felszólítás[ok]at, a besorolási határozatot).


A 2024. évi keresztféléves felsőoktatási felvételi eljárás jelentkezési időszakában – azaz 2023. október 13. és 2023. november 15. között – az E-felvételi jelentkezésre és hitelesítésre szolgál (e-jelentkezés). A jelentkezési határidőt követően az ügyintézési időszak indulásáig adatmódosításra, dokumentumfeltöltésre nincs lehetőség!


Az ügyintézési időszakban – legkésőbb 2023. december 14-től – érhetők el a jelentkezéssel kapcsolatos online tájékozódási, illetve ügyintézési funkciók (pl. adatmódosítás, dokumentum-feltöltés, sorrendmódosítás, a személyes adatok és a közhiteles nyilvántartásokból származó információk, pontszámok megtekintése, ellenőrzése – e-ügyintézés).


A jelentkezés és hitelesítés határideje: 2023. november 15., 24:00 óra


Forrás: Felvi.huesza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták


FelsoDorottyaFelső Dorottya- SZTE-BBMK

A zenei oktatás miatt jöttem Szegedre. Már középiskolásként is itt tanultam a SZTE Vántus István Gyakorló Zeneművészeti Szakgimnáziumban és nagyon megszerettem Szegedet. Egyértelmű volt, hogy a Szegedi Tudományegyetemet választom. A zongoratanárnőmmel már majdnem 10 éve dolgozunk együtt. Az ő személye szakmailag és emberileg is meghatározó számomra. Szeged az otthonommá vált, hisz minden barátom itt él és sok emlék köt ide.gizem-gultekin

Gizem Gültekin – ÁJTK: nemzetközi kapcsolatok

Korábban Erasmusosként, jelenleg Stipendium ösztöndíjasként tanulok az SZTE-n. Az intézmény és a város is csodálatos. Számos kapcsolatépítési és kikapcsolódási, sportolási lehetőséget biztosítanak. Nagyszerű élmény és tapasztalat itt tanulni, szeretnék a jövőben is Szegeden maradni és folytatni tanulmányaimat.További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *