Bezár
Hírek  --  2022
Új szolgáltatással bővül az ISZI

Új szolgáltatással bővül az ISZI

2022. június 13.
1 perc

Új szolgáltatással bővül az ISZI palettája, melynek keretében hosszú távon biztosítunk széleskörű informatikai menedzsmentet a Klebelsberg Központ közoktatási digitalizációs programjában részt vevő diákok, valamint pedagógusok számára.

 

A szolgáltatást a Klebelsberg Központ „Digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeinek biztosítása a tanulók és a pedagógusok számára” nevű projektje mentén alakítottuk ki, célként kitűzve, hogy a program keretében kiosztott laptopok használata közben a diákoknak és pedagógusoknak zavartalan felhasználói élményben lehessen részük.

 

A közoktatás digitalizációja napjaink egyik kulcsfontosságú feladata. Az ISZI ezt támogatva működik együtt a Klebelsberg Központtal, melynek keretében az arra jogosult, SZTE által fenntartott közintézményekben tanuló 9. évfolyamos diákok, valamint pedagógusok térítésmentesen juthatnak hozzá egy, a digitális tanulást és oktatást támogató, komoly műszaki specifikációval rendelkező laptophoz.

 

Ahhoz, hogy ezek az eszközök megfelelően szolgálhassák a kitűzött célt, a felhasználó számára elengedhetetlen az optimális használat feltételeinek megteremtése, ebben segít az ISZI IT support csapata.


Figyelmébe ajánljuk a szolgáltatáshoz kialakított webes tartalmunkat, melyet az alábbi elérhetőségen talál: https://u-szeged.hu/iszi/kozoktatasi-laptopok/informacio

Kapcsolódó hírek