Prezentáció Amszterdamból, Skype segítségével

Egyetemünk mindig is élen járt az innovatív módszertani megoldások kipróbálásában. Erre jó példa Gazdaságtudományi Karunk egyik szemináriumi óráján alkalmazott eljárás.
 
Október elején egy Antwerpenben tanuló diákunk Skype (internetes videótelefon) segítségével tartotta meg prezentációját Megyeri Eszter European Strategic Management című kurzusán. A diák az Agfa antwerpeni kutatóközpontjából jelentkezett be, és mind a kép-, mind a hangminőség megfelelő volt.
Sok hallgatónk szívesen próbálja ki magát egy-egy nyugat-európai egyetemen eltöltött szemeszter alkalmával, de eddig megoldatlan probléma volt, hogy közben az itthoni kurzusaikon miként is tudnának időben beszámolni. Gazdaságtudományi Karunk legújabb ötletének köszönhetően ez többé már nem probléma.

esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták


Csizmar_Adrienn_felveteliCsizmár Adrienn- BTK, szlavisztika-orosz

Szegediként sok jót hallottam az SZTE-ről, és egyáltalán nem akartam itt hagyni a várost és a barátaimat sem. Ezért is döntöttem a lengyel helyett inkább az orosz mellett, hiszen az előbbit csak Pesten tanulhattam volna. Legjobban a TIK tetszik az egyetemen. Nagyon hallgatóbarát, és itt tényleg minden eszköz megvan a nyugodt tanuláshoz. Ez egy olyan hely, ahova szívesen járok vissza mindig.

Juhasz_AnnaJuhász Anna - MGK, mezőgazdasági mérnök

Számomra egyértelmű volt már a középiskolában, hogy az MGK-n biztosan szép jövő vár rám. Sok jót hallottam ismerősöktől, de most, hogy a hallgatója lehetek ennek a karnak, én is sok maradandó élményt továbbíthatok érettségizős barátaimnak. Az órákon tanultakat az otthoni családi gazdaságban bátran kamatoztathatom. Szuper külföldi lehetőségek, gyakorlatias oktatás, és nem utolsósorban a családias légkör, amit nagyon szeretek. Ez elsősorban abban nyilvánul meg, hogy kiváló a tanár-diák kapcsolat.További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *