ÜDVÖZÖLJÜK HONLAPUNKON!


A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Kórházi Gyógyszerészeti Szervezetének elnöksége a legrangosabb szakmai kitüntetést, Dávid Lajos Emlékérmet adományozott Dr. Haraga Viktória főgyógyszerész-helyettes részére a pediátriai gyógyszerészet területén végzett kiemelkedő szakmai színvonalú és odaadó munkájáért, példamutatásáért.

Gratulálunk az elismeréshez és további jó egészséget kívánunk!

kep1akep1bAz MGYT KGYSZ elnöksége a "Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Szenátusának tagja" elismerő oklevélben részesítette Vassné Dr. Csukonyi Katalint.
Vassné Dr. Csukonyi Katalin c. egyetemi docens klinikai gyógyszerészként az elsők között kezdte el kialakítani az osztályos gyógyszerészi jelenléthez köthető feladatok fontosságának ismertetését. Munkájáról hazai és külföldi kongresszusokon is beszámolt. Folyamatosan részt vett a fiatal kórházi-klinikai szakgyógyszerész jelöltek gyakorlati képzésében, oktatásában és vizsgáztatásában. Évek óta aktív szerepet vállalt a Rozsnyai Mátyás Emlékversenyeken, ahol felkészítőként és a Bíráló Bizottság kórházi delegált tagjaként vett részt. Az Egészségügyi Szakmai Kollégium mellett működő Kórházi-Klinikai Gyógyszerészeti Tanács aktív tagja volt, segítette a betegágy melletti gyógyszerészi munka módszertani levelének kidolgozását. Kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréséül a Magyar Gyógyszerészi Kamara javaslatára "PRO SANITATE" emlékérmet kapott 2003. augusztusában. A kórházi-klinikai gyógyszerészet fejlesztéséért kifejtett tevékenységéért 2004-ben Dávid Lajos Emlékérem kitüntetést kapott.

Gratulálunk az elismeréshez és további jó egészséget kívánunk!

kep2akep2b

A Magyar Mesterséges Táplálási Társaság 2023. évi kongresszusán kollégánk, Dr. Keller Nóra "Az alultápláltság és infekciók megjelenése a geriátria populációban - Pilot study" címmel tartott előadást, mellyel 3. helyezést ért el.
Gratulálunk az elismeréshez és további jó egészséget kívánunk!

keller-nora

A Klinikai Központ elismerő oklevele a Klinikai Központ Gyógyszertár munkatársai részére

elismero_oklevel_2022._KGY
Dr. Balogh Andrea rezidens kolléganőnk az 56. Rozsnyay Mátyás Emlékversenyen elért 3. helyezéséhez gratulálunk!
balog_andrea

emleklapFONTOS INFORMÁCIÓ BETEGEKNEK A TÉTELES GYÓGYSZEREINK KIVÁLTÁSÁRÓLKÖSZÖNET a „SZEKERES SÁNDOR ALAPÍTVÁNY”- nak

a „Szegedi Egyetemi Gyógyszertár Szakmai és Technikai Fejlesztéséért Alapítvány”- részére nyújtott 579 000 forint összegű támogatásáért, amely különösen most, a járvány idején nem csupán anyagi, hanem erkölcsi elismerése is munkánknak.

Az alapítványt Dr. Szekeres Sándor (sz. Kolozsvár, 1914. augusztus 25.) édesapja, néhai Szekeres Sándor gyógyszerész emlékére hozta létre, aki 1923 és 1960 között az izsáki (Bács-Kiskun megye) gyógyszertárban szolgálta az egészségügyet.


Intézetvezető Főgyógyszerész:

Dr. Bodó Gabriella

 

6725 Szeged, Szikra utca 8.

Telefon: 62/545-061

Email: office.cepha@med.u-szeged.hu

időpontkérés/előjegyzés: 62/545-061

 

Gyógyszertári készenlét

A gyógyszertár nyitvatartási idején túl - ideértve a heti pihenőnapot vagy munkaszüneti napot is - nyújtott gyógyszerellátás biztosítása olyan módon, hogy a készenlétet teljesítő gyógyszerész az ellátást telefonhívást követően 30 perces várakozási időn belül kezdi meg.


Hétköznap: 16:00 – másnap 8:00

Hétvégén: 8:00 - másnap 8:00


Telefon: 06-30-943-8259