weboldal_nyito_facebok_insta_miert_szte_Sport_SZTE_WEB

Támogatjuk az egészséged! Sportolj az SZTE-n!

Tudtad, hogy egy kiadós testmozgás után jobban fog az agyad? Pörgesd fel magad és készülj edzés után egy zárthelyi dolgozatra! Hogyan segít eben a Szegedi Tudományegyetem? Elmondjuk!

A Szegedi Tudományegyetemen osztatlan és alapképzésben résztvevők számára kötelezően teljesítendő 2 félévnyi testneveléskurzus, amely 12 alkalmat jelent heti 1 órával számolva. Tudod mi ebben a legjobb? Amellett, hogy rávesz a testmozgásra, akkor is, ha annyira nem vagy oda érte, kipróbálhatsz olyan sportokat, amiket eddig nem mertél, vagy nem voltál biztos benne, hogy neked való.


Az SZTE-n 55 sportágból, közel 150 kurzus közül válogathatsz. Emellett számos ingyenes foglalkozást is látogathatsz, figyeld mindig az SZTE Sportközpont aktuális híreit!


A Szegedi Tudományegyetem Sportközpontján kívül számos hely diákkedvezménnyel is igénybe vehető, például a jégkorcsolyapálya, a sportuszoda, az Annafürdő, a Napfényfürdő az Aquapolis, a SZEDEÁK meccsei, a kajak-kenu és az evezős versenyek.

 

Élsportoló vagy?

Akkor nem árt tudnod a „Jó tanuló, jó sportoló” pályázatról, ami pénzjutalommal díjazza, ha nem csak az agyadat, hanem a testedet is rendszeresen tornáztatod!


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták

Roop DhanjalRoop Dhanjal – GYTK, gyógyszerész

Európában kerestem olyan egyetemet, ahol kiemelkedő a gyógyszerészképzés, így találtam rá a Szegedi Tudományegyetemre. Kiderült, hogy néhány ismerősöm is itt tanul vagy tanult, és ők is elismerően beszéltek mind a városról, mind a képzésről. Rendkívül jó oktatóink vannak, a képzés pedig igazán gyakorlatorientált, magas színvonalú. Szegedet is szeretem, főleg télen, akkor igazán gyönyörű a város. Élvezem, hogy minden közel van, mindenhova könnyen és gyorsan eljutok.






Hegedus_AgnesHegedűs Ági - BTK, anglisztika

Azért választottam Szegedet, mert nagyon szeretem ezt a várost, jó érzés itt leni. A BTK-t azért ajánlom másoknak, mert nagyon rendesek és segítőkészek a tanárok, jó velük megismerkedni, s itt van mellette a gyönyörű TIK, ahol nyugodtan lehet tanulni. Sokat kell ugyan tanulni, főleg egy gimnázium után, de szívesen ajánlom a kart mindenkinek.


További hallgatói vélemények >>>