Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2012  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0012 számú, „A SZTE Kutatóegyetemi Kiválósági Központ tudásbázisának kiszélesítése és hosszú távú szakmai fenntarthatóságának megalapozása a kiváló tudományos utánpótlás biztosításával” című pályázatban felmerülő 1 db Laboratóriumi mikroszkóp karbantartása.

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: SZTE ETSZK 2012. február 24-én tartandó Oklevélátadó ünnepség étkeztetésének lebonyolítása.

 

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: TÁMOP 4.2.1.-08/1-2008-0002 számú, „Tudáshasznosulást, tudástranszfert szolgáló eszköz- és feltételrendszer kialakítása, fejlesztése a Szegedi Tudományegyetemen és a Dél-alföldi régióban” című pályázat kapcsán felmerülő tudományos konferencia és workshop, valamint TÁMOP-4.2.1/B-09/1/KONV-2010-0005 számú, „Kutatóegyetemi Kiválósági Központ létrehozása a Szegedi Tudományegyetemen” című pályázat kapcsán felmerülő tudományos rendezvény „Rendezvényszervezési feladatainak komplex ellátása”
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: A SZTE GTK távoktatási programjában meghirdetett előadások rögzítése, videó felvétel készítése és digitalizálás a 2011/2012. tanév tavaszi szemeszterében.
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: TÁMOP-4.2.1/B-09/1/KONV-2010-0005 számú, „Kutatóegyetemi Kiválósági Központ létrehozása a Szegedi Tudományegyetemen”, című pályázatban felmerülő „Crisis Aftermath” konferencia rendezvényszervezési feladatainak komplex ellátása.

MEGHOSSZABBÍTVA!!!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: Szegedi Tudományegyetem 2011. évi beszámolójának könyvvizsgálói auditja.

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem szervezeti egységeinek területén eseti megrendelésre történő csatornatisztítás, szippantás és dugulás elhárítás.

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: TÁMOP-4.2.1/B-09/1/KONV-2010-0005 számú,”Kutatóegyetemi Kiválósági Központ létrehozása a Szegedi Tudományegyetemen”, című pályázatban felmerülő „Szekvencia analízis gyakran előforduló humán kórokozók altípusainak azonosítására.”

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: A SZTE Szeged, Dugonics tér 13. sz. Rektori Hivatal épületében található DÉMÁSZ tulajdonú és üzemeltetetésű Transzformátor elektromágneses sugárhatásának mérése.

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: TÁMOP-4.2.1/B-09/1/KONV-2010-0005 számú,”Kutatóegyetemi Kiválósági Központ létrehozása a Szegedi Tudományegyetemen”, című pályázatban felmerülő „1 db N2 generátor (G4600E)  karbantartása.”

Ajánlatkérő az időközben bekövetkezett változások miatt a korábbi kiírást 2012. január 17-én módosította, pontosította, ill. az ajánlattételi határidőt meghosszabbította. Minden változtatás a kiírásban és annak mellékleteiben/csatolmányaiban piros színnel van jelölve.

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0012 számú, „A SZTE Kutatóegyetemi Kiválósági Központ tudásbázisának kiszélesítése és hosszú távú szakmai fenntarthatóságának megalapozása a kiváló tudományos utánpótlás biztosításával” című pályázatban felmerülő „nyomdai szolgáltatás”.

MEGHOSSZABBÍTVA!!!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: Szegedi Tudományegyetem gépkocsijainak olajutántöltéséhez és olajcseréjéhez motorolaj beszerzése, Szegeden történő átvétellel.

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: Fogorvostudományi Kar részére nyomdai szolgáltatás.

 

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság (továbbiakban Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: „SZTE AR marker kitűző” nyomdai legyártása.
Meghosszabbítva!!!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: MEC_09-7-2010-0010 számú, „Az egyetemi és közfinanszírozású kutatóintézetekből kiváló spin-off vállalkozások kutatása és javaslatok megfogalmazása a tudomány- és technológiapolitika tökéletesítése érdekében” című pályázat kapcsán felmerülő, Társadalomtudományi kutatás” tárgyú szolgáltatás.
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: MEC_09-7-2010-0010 számú, „Az egyetemi és közfinanszírozású kutatóintézetekből kiváló spin-off vállalkozások kutatása és javaslatok megfogalmazása a tudomány- és technológiapolitika tökéletesítése érdekében” című pályázat kapcsán felmerülő, Disszemináció, eredmények hasznosulásának elősegítése” tárgyú szolgáltatás.
Meghosszabbítva!!!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: TÁMOP-4.2.1/B-09/1/KONV-2010-0005 számú, „Kutatóegyetemi Kiválósági Központ létrehozása a Szegedi Tudományegyetemen”, című pályázatban felmerülő West Old Turkic“ workshop rendezvényszervezési feladatainak komplex ellátása.
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság (továbbiakban Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: „Szegedi Egyetem” c. lap felvételi különszámának nyomdai legyártása.
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság (továbbiakban Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: „A földrajz lokális és globális perspektívái” című könyv nyomdai munkálatainak elvégzése.

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: 1 db ACER PW730 projektor lámpacseréje és 1 db NEC LT265 DLP projektor lámpacseréje.

The Directorate of Finance and Engineering, University of Szeged (hereafter  Inviting Authority) invites candidates to an open procedure for supplying the following products: Development and fabrication of special fused silica hollow taper (TÁMOP-4.2.1/B-09/1/KONV-2010-0005 Project)

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: HURO/0901/205/2.2.2 számú pályázatban felmerülő PCR termék szekvenálása és mikroszatellit allél azonosítása hossz alapján kapilláris módszerrel”.

|<   <   >   >|