Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2012  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PSZ0004
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság (továbbiakban Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: „A földrajz lokális és globális perspektívái” című könyv nyomdai munkálatainak elvégzése.
2012. január 06.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PSZ0004

Ajánlattételi határidő: 2012. 01. 13. 14 óra

Szerződéses időszak: 2012. február 1 – 2012. február 29.

 

A beszerzés ismertetése:

A Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar Társadalom- és Gazdaságföldrajz Tanszéke meg kíván jelentetni egy tanulmánykötetet. A Tanszék e tanulmánykötet tördelését, nyomdai munkálatait, kinyomtatását kívánja elvégeztetni. A megbízás magában foglalja a borítóterv elkészítését is.

 

A könyv főbb paraméterei:

· Terjedelem: kb. 300 oldal + borító

· Formátum: B5 (165 X 235)

· Borító: 350 g matt műnyomó, színes (4 + 0), matt fóliával

· Belívek: 80 g fam. simított ofszet, fekete-fehér (egyszínű fekete)

· Ábrák, képek színe: fekete-fehér

· Konfekcionálás: ragasztó kötés

· Példányszám: 200 példány

 

Főbb feladatok:

Az Ajánlatkérő a szerkesztett kéziratot MS Word formátumban, a képeket, ábrákat jó minőségű *.jpg formátumban (külön fájlban, helyüket szövegben jelölve) két ütemben átadja az Ajánlattevőnek.

Határidő: 2012. február 1. és 2012. február 15.

Az Ajánlattevő elvégzi az átadott kéziratokon a tördelési munkálatokat, majd a tördelt változatot átadja korrektúrára az Ajánlatkérő szakmai kapcsolattartójának.

Határidő: 2012. február 15. és 2012. február 22.

Az Ajánlatkérő szakmai kapcsolattartójától Ajánlattevő átveszi a korrektúrázott verziót, majd a szükséges tördelési és nyomdai előkészítési munkálatokat elvégzi.

ISBN számot igényel a kiadvány számára.

A könyvet kinyomtatja és az Ajánlatkérőnek a megfelelő példányszámban kiszállítja és átadja. A könyvek kiszállítása a Szegedi Tudományegyetem TTIK Gazdaság- és Társadalomföldrajz Tanszékére (6722 Szeged, Egyetem u. 2.)

Határidő: 2012. február 29.

 

Egyéb menet közbeni feladatok:

Folyamatos konzultáció a tördelés során a szakmai kapcsolattartóval.

A borító megtervezése: 3-féle javaslat, melyből az Ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója kiválasztja a véglegest.

A kiadvány ábraanyagának és képi tartalmainak folyamatos egyeztetése.

Megjegyzés: Ajánlattevő nyilatkozik, hogy a kiírás tárgyát képező nyomdai termék nem termékdíj köteles az alábbiak miatt:

  • Az igényelt nyomdai termékre a 2012-től érvényes szabályozás alapján igaz az, hogy a teljes nyomtatott felületre vetítve legalább 50%-ban nem gazdasági reklám terjesztésére szolgál, így nem vonatkozik rá termékdíj kötelezettség,
  • ezen túl az igényelt nyomdai termék a SZTE – mint állami költségvetési intézmény – oktatás-kutatás alapfeladatához kapcsolódik, amelyre a 2012-től érvényes szabályozás alapján nem vonatkozik a díjfizetési kötelezettség.

Figyelem! Ajánlattevő nyilatkozzon, hogy kötelezettséget vállal a felhívásban lévő szerződéstervezet megkötésére és teljesítésére, melynek tartalmát megismerte és fenntartások nélkül elfogadja.

Szerződés tervezet elérhető itt: Szerzodes_tervezet

 

Ajánlattevővel szembeni alkalmassági feltételek:

· Ajánlattevő köteles a kiírásban szereplő valamennyi határidőt a szerződéses időszak alatt betartani!

· Ajánlattevő köteles szükség esetén akár napi személyes konzultációt folytatni Ajánlatkérő kapcsolattartójával a Szegedi Tudományegyetemen.

· Ajánlattevő nem vonhat be alvállalkozókat a teljesítés során az egyes részfeladatok elvégzésére (tördelés, borító tervezés stb.).

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy nyertessége esetén a fenti három alkalmassági feltételnek eleget tesz.

· Ajánlattevő rendelkezzen szegedi székhellyel vagy telephellyel a könnyebb kapcsolattartás és a szoros határidő miatt.

Igazolási mód: Adja meg a székhelye, telephelye címét és elérhetőségét.

· Ajánlattevő csatoljon referencia nyilatkozatot az elmúlt 36 hónap során legalább 3 db földrajzi-földtudományi kötet elkészítéséről.

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, továbbá az ellenszolgáltatás összegét.

 

Bírálati szempontok: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Az ajánlati árat a kiírás tárgyát képező 200 példány könyvre összesen kérjük megadni. Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt ajánlattevő részére, az árnak fedezetet kell nyújtania minden felmerülő költségre, beleértve az elkészült nyomdai termékek helyszínre történő kiszállításának a költségét is.

 

Alternatív ajánlat lehetősége:

Kizárt, többváltozatú ajánlat esetén az ajánlatkérő érvénytelennek nyilvánítja az ajánlattevő valamennyi ajánlatát.

  

Fizetési feltételek:  Nyertes ajánlattevő a nyomdai szolgáltatás ellenértékéről teljesítés igazolást követően 1 db számla benyújtására jogosult, melyet ajánlatkérő a számla kézhezvételét követő 30 napon belül átutalással teljesít. Az ajánlatkérő előleget nem biztosít.

 

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szolgáltatás Szervezési Iroda, 6722 Szeged, Szentháromság u. 34. 3. emelet 35. iroda, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Érvényes ajánlat eljuttatható e-mailen (kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu) keresztül is pdf formátumban, a felhívásban közzétett határidőre történő megküldéssel.

Amennyiben e-mailen keresztül történik az ajánlat eljuttatása, akkor a levél „Tárgyánál” kérem feltüntetni az eljárás sorszámát.

 

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán irodavezető

SZTE GMF Szolgáltatás Szervezési Iroda

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Dr. Pál Viktor egyetemi adjunktus

SZTE TTIK, Gazdaság- és Társadalomföldrajz Tsz

pal.viktor@geo.u-szeged.hu

 

Az eljárás nyelve: magyar. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő referenciával és megfelelő gyakorlattal rendelkező szakembergárdával rendelkeznek. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

 

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

 

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

A pályázat nyertese: Generál Nyomda Kft.

Vállalási ár: 288.000,- Ft+Áfa