Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2012  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PSZ0019
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: A SZTE GTK távoktatási programjában meghirdetett előadások rögzítése, videó felvétel készítése és digitalizálás a 2011/2012. tanév tavaszi szemeszterében.
2012. január 17.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PSZ0019

Ajánlattételi határidő: 2012. 01. 24. 11 óra

Szolgáltatás tervezett kezdési időpontja: 2012. 02. 11.

Tervezett szerződéses időszak: 2012. február 11-től 2012. május 12-ig

 

A beszerzés ismertetése:

Az SZTE GTK távoktatási programjában meghirdetett előadások rögzítése, videófelvétel készítése és digitalizálás a 2011/2012. tanév tavaszi szemeszterében.

Az előadások rögzítése előadás naponként történik (2x4 órás előadások, szombati napokon). A rögzítés az előadás menetét, a táblán/kivetítőn megjelenő információkat kövesse. A rögzített konzultációs napok előadásokra bontása, illetve a Kar által biztosított bevezető és záró kép hozzáillesztése. A kész videó anyagok a felvételt követő 3. munkanapon belül átadásra kerülnek ftp-n keresztül a megrendelőnek. A feladat ellátásához az ajánlattevőnek kell biztosítani minden technikai feltételt (mikroport, kép és hangrögzítő berendezés). Hasonló területen szerzett tapasztalat előnyt jelent.

A rögzített előadásokkal kapcsolatos összes vagyoni és nem vagyoni szerzői jog az SZTE Gazdaságtudományi Kart illeti meg.

A kész videó fájl tulajdonságai:

Formátum: wmv

Videó:

képkocka szélessége: 768

képkocka magassága: 576

képkocka sebesség: 25 képkocka/másodperc

Audió:

bitsűrűség: 54 kb/s

csatorna: sztereo

Hangminta-vételezési sűrűség: 44 kHz

A videó készítés napjainak előzetesen becsült mennyisége a szerződéses időszak alatt: 12 nap

 

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

· Ajánlattevő rendelkezzen a kiírás tárgyát képező, vagy hasonló videózás területén minimum 3 éves szakmai tapasztalattal.

· Ajánlattevő rendelkezzen a feladat ellátásához szükséges technikai felszereltséggel (mikroport, kép- és hangrögzítő berendezés).

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy megfelel a fenti két alkalmassági feltételnek.

 

Feladatellátás helye: SZTE előre meghatározott oktatási épülete

 

Bírálati szempontok: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Az ajánlati árat 1 napra vetítve kérjük megadni az alábbi formában:

Videó készítés díja 1 napra (2*4 óra): ………… nettó Ft/nap+Áfa

azaz ………… bruttó Ft/nap

Ajánlattevő az 1 napra megadott nettó ajánlati árakat fogja értékelni.

Az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania minden a videózással kapcsolatosan felmerülő költségre, beleértve a videózás helyszínére történő kiszállást is.

 

Fizetési feltételek: Nyertes ajánlattevő a szerződéses időszak alatt havonta 1 db számlát jogosult benyújtani teljesítés igazolást követően, melyet a Szegedi Tudományegyetem átutalással, a számla kézhezvételét követő 30 napos fizetési határidővel egyenlít ki. Nyertes ajánlattevő köteles az 1 napra megadott egységára alapján az adott hónapban ténylegesen igényelt videó készítési napoknak megfelelően elszámolni. Az adott hónapban a Szegedi Tudományegyetem részéről igényelt videó készítési napok száma a teljesítés igazolásban kerül rögzítésre.

 

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szolgáltatás Szervezési Iroda, 6722 Szeged, Szentháromság u. 34. 3. emelet 35. iroda, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Érvényes ajánlat eljuttatható e-mailen (kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu) keresztül is pdf formátumban, a felhívásban közzétett határidőre történő megküldéssel.

Amennyiben e-mailen keresztül történik az ajánlat eljuttatása, akkor a levél „Tárgyánál” kérjük feltüntetni az eljárás sorszámát.

 

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán irodavezető

SZTE GMF Szolgáltatás Szervezési Iroda

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Farkas Zsóka oktatásszervező

SZTE Gazdaságtudományi Kar

tel.: 62/544-213

farkas.zsoka@eco.u-szeged.hu

 

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

 

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

 

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

A pályázat nyertese: Ikron Fejlesztő és Szolgáltató Kft.

Vállalási ár: 104.000,- Ft/nap+ÁFA