Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2012  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PSZ0009
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság (továbbiakban Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: „SZTE AR marker kitűző” nyomdai legyártása.
2012. január 09.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PSZ0009

Ajánlattételi határidő: 2012. 01. 16. 13 óra

Teljesítés tervezett határideje: 2012. január 19.

 

A beszerzés ismertetése:

Az SZTE AR marker kitűző nyomdai kivitelezése 3000 példányban, az alábbi részletekkel:

· méret: 80x80 mm

· alapanyag: 250 gramm matt karton

· nyomás: 1+0 szín

· kivitel: vágva, hátoldalt középen öntapadós csipesz biztosítótűvel felragasztva

· forrás: pdf fájlból

Megjegyzés: A Szegedi Tudományegyetem jelen kitűző gyártása okán termékdíj fizetésére nem kötelezett.

 

Ajánlattevővel szembeni alkalmassági feltételek:

· Ajánlattevő nyilatkozzon, hogy nyertessége esetén vállalja az SZTE Marketing és Kommunikációs igazgatójával történő egyeztetések szerint a matrica 3000 példányban való nyomdai kivitelezését, 2012. január 19-ig.

Figyelem! A nyilatkozat kötelezően csatolandó az ajánlathoz.

 

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Az ajánlati árat a kiírás tárgyát képező 3000 példány kitűzőre összesen kérjük megadni. Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt ajánlattevő részére, az árnak fedezetet kell nyújtania minden felmerülő költségre, beleértve az elkészült nyomdai termékek helyszínre történő kiszállításának a költségét is.

 

Alternatív ajánlat lehetősége:

Kizárt, többváltozatú ajánlat esetén az ajánlatkérő érvénytelennek nyilvánítja az ajánlattevő valamennyi ajánlatát.

  

Fizetési feltételek:  Nyertes ajánlattevő a nyomdai szolgáltatás ellenértékéről teljesítés igazolást követően 1 db számla benyújtására jogosult, melyet ajánlatkérő a számla kézhezvételét követő 30 napon belül átutalással teljesít. Az ajánlatkérő előleget nem biztosít.

 

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szolgáltatás Szervezési Iroda, 6722 Szeged, Szentháromság u. 34. 3. emelet 35. iroda, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Érvényes ajánlat eljuttatható e-mailen (kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu) keresztül is pdf formátumban, a felhívásban közzétett határidőre történő megküldéssel.

Amennyiben e-mailen keresztül történik az ajánlat eljuttatása, akkor a levél „Tárgyánál” kérem feltüntetni az eljárás sorszámát.

 

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán irodavezető

SZTE GMF Szolgáltatás Szervezési Iroda

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Révész Balázs marketing és kommunikációs igazgató

SZTE Rektori Hivatal Marketing és Kommunikációs Igazgatóság

pr@rekt.u-szeged.hu

 

Az eljárás nyelve: magyar. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő referenciával és megfelelő gyakorlattal rendelkező szakembergárdával rendelkeznek. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

 

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

 

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

A pályázat nyertese: E-press Nyomda Kft.

Vállalási ár: 102.000,- Ft+Áfa