Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2012  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PSZ0021.

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: SZTE ETSZK 2012. február 24-én tartandó Oklevélátadó ünnepség étkeztetésének lebonyolítása.

 

2012. január 19.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PSZ0021.

 

Ajánlattételi határidő: 2012. 01. 31.  13 óra

 

A beszerzés rövid ismertetése:

 

SZTE ETSZK 2012. február 24-én tartandó Oklevélátadó ünnepség fogadásán az étkeztetés lebonyolítása.

 

Fogadás időpontja: 2012. február 24.

Ünnepség kezdete: 1000, a fogadás kb. 1045-kor kezdődik

 

Helyszín: SZTE TIK, Szeged, Ady tér 10. I. előadó

A fogadáson résztvevők tervezett létszáma előreláthatólag: kb. 80 fő

A tényleges létszámot a rendezvényt megelőző 7. napig adja meg Ajánlatkérő.

Menü:

 

1. (min. 3 féle): meleg töltött/rántott húsfélék

2.vegetáriánus étel: rántott/töltött zöldségek (pl. rántott gomba/karfiol, töltött gombafejek), sült/rántott sajt

3.(2 féle) köret: burgonyaköret vagy rizi-bizi

4.(min. 3 féle) saláta: majonézes saláta, friss kevert saláta öntettel

5.kenyér

6.desszert pl. édes aprósütemény (10 dkg/fő), vagy mini rétes (3 db /fő)

7.üdítő – 5 dl/fő (szénsavas, rostos, ásványvíz vegyesen)

8.kávé – 1 adag/fő

9.1 pohár pezsgő/fő (alkoholmentes és alkoholos fele-fele arányban)

 

A fogadás svédasztalos jellegű. Terítést, evőeszközöket kérünk, illetve 1 fő felszolgálót a vendégek által kért üdítők kiadásához.

 

Számlázási cím:

SZTE ETSZK

6726 Szeged, Temesvári krt. 31.

 

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Alkalmassági feltétel:

Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az elmúlt 36 hónap során egy szerződés alapján minimum kb. 80 fős vagy azt meghaladó rendezvényen kitelepüléssel lebonyolított svédasztalos étkeztetésről.

· Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, továbbá az ellenszolgáltatás összegét.

  • Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy rendelkezik minimum 80 fő étkeztetéséhez szükséges eszközökkel (eszköz, tányér, pohár stb.)

 

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Az ellenszolgáltatás összegét 1 főre vetítve kérjük megadni nettó Ft/fő+Áfa formában.

Az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania az étkeztetéssel kapcsolatban felmerülő költségekre, a helyszínre történő kiszállítás költségeire is.

 

Fizetési mód: A szolgáltatás díja átutalással, egy összegben kerül kifizetésre a számla kézhezvételétől számított 30 napon belüli fizetési határidővel, banki átutalással, az Intézet által igazolt teljesítést követően. Nyertes ajánlattevő köteles az 1 főre megadott egységára alapján a fogadáson ténylegesen résztvevők számának megfelelően elszámolni.

A Rendezvény végleges létszámát az Ajánlatkérő pontosan meghatározza a rendezvényt megelőző 7. napig, mely a teljesítés igazolásban rögzítésre kerül.

 

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szolgáltatás Szervezési Iroda, 6722 Szeged, Szentháromság u. 34. 3. emelet 35. iroda, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Érvényes ajánlat eljuttatható e-mailen (viszmeg.ivett@gmf.u-szeged.hu) keresztül is pdf formátumban, a felhívásban közzétett határidőre történő megküldéssel.

Amennyiben e-mailen keresztül történik az ajánlat eljuttatása, akkor a levél „Tárgyánál” kérem feltüntetni az eljárás sorszámát.

 

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: SZTE GMF Szolgáltatás Szervezési Iroda

Kuczora Attila irodavezető-helyettes

kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: SZTE ETSZK

Tamás Éva titkársági asszisztens

Tel.: 62/545-025;

e-mail: titkarsag@etszk.u-szeged.hu

 

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szolgáltatásra. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

 

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

 

A eljárás nyertese: Waldorf 2000 Kft.

Vállalási ár: 2.800,-Ft+Áfa/fő