Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2012  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PSZ0018
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: TÁMOP-4.2.1/B-09/1/KONV-2010-0005 számú, „Kutatóegyetemi Kiválósági Központ létrehozása a Szegedi Tudományegyetemen”, című pályázatban felmerülő „Crisis Aftermath” konferencia rendezvényszervezési feladatainak komplex ellátása.
2012. január 12.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PSZ0018

Ajánlattételi határidő: 2012. 01. 19. 1400

Teljesítési határidő:  - 2012. március 8-9.

- a nyomdai termékek esetében: 2012. március 1.

 

A beszerzés ismertetése:

2012. március 8-9-én megrendezésre kerülő „Crisis Aftermath” konferencia lebonyolítása:

· időtartam: 2 nap

· helyszín:

SZTE Rektori Hivatal (bérelt helyszín)

- március 8-án 8-tól 14 óráig és 19-től 21 óráig kell bérelni 100 fős termet

- március 9-én 8-tól 14 óráig kell bérelni 100 fős termet

Szegedi Akadémiai Bizottság székháza (bérelt helyszín)

- mindkét napra 13-tól 18 óráig kell 1 db 30 fős, 1 db 39 fős, 1 db 116 fős, 1 db 72 fős termet bérelni

· várható létszám: 1. sz. melléklet szerint

Figyelem! Ajánlattevő nyilatkozzon, hogy kötelezettséget vállal a felhívásban lévő szerződéstervezet megkötésére és teljesítésére, melynek tartalmát megismerte és fenntartások nélkül elfogadja.

 

A rendezvény részletes specifikációja: 1._sz._mellekletGTK

Szerződés tervezet: szerz.terv.GTK

 

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Alkalmassági feltétel (1): Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az elmúlt 36 hónap során egy szerződés alapján minimum 1 db legalább nettó 800.000,- Ft értékű, vagy minimum 100 fős rendezvény lebonyolításáról.

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, továbbá az ellenszolgáltatás összegét.

 

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Az ellenszolgáltatás összegét a fentebb csatolt 1. sz. mellékletben lévő formában kérjük megadni.

Ajánlatkérő a fentieken felül részletes árajánlatot nem kér.

Ajánlatkérő az 1. sz. mellékletben a rendezvényre megadott összesített ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt az ajánlattevő részére, az árnak tartalmaznia kell az ügynökségi díj, az összes adó, illeték vagy egyéb járulékos költség fedezetét is, a hatályos magyar jogszabályok szerint.

 

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szolgáltatás Szervezési Iroda, 6722 Szeged, Szentháromság u. 34. 3. emelet 35. iroda, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Érvényes ajánlat eljuttatható e-mailen (kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu) keresztül is pdf formátumban, a felhívásban közzétett határidőre történő megküldéssel.

Amennyiben e-mailen keresztül történik az ajánlat eljuttatása, akkor a levél „Tárgyánál” kérem feltüntetni az eljárás sorszámát.

 

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán irodavezető

SZTE GMF Szolgáltatás Szervezési

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Dr. Farkas Beáta

Tel.: 62/544-219

e-mail: bfarkas@eco.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

 

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

 

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

A pályázat nyertese: PROKO Kft.

Vállalási ár: 847.900,- Ft+Áfa