Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2012  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PSZ0007
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: MEC_09-7-2010-0010 számú, „Az egyetemi és közfinanszírozású kutatóintézetekből kiváló spin-off vállalkozások kutatása és javaslatok megfogalmazása a tudomány- és technológiapolitika tökéletesítése érdekében” című pályázat kapcsán felmerülő, Disszemináció, eredmények hasznosulásának elősegítése” tárgyú szolgáltatás.
2012. január 09.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PSZ0007

Ajánlattételi határidő: 2012. 01. 16. 15 óra

Teljesítési határidő: 2012. 11. 15.

Figyelem! Ajánlatkérő jelen eljárás eredményeképpen megkötött szerződés teljesítése ellentételezésének érdekében pályázatot nyújtott be, melyre a Támogatási Szerződés még nem került aláírásra. Ajánlatkérő a nyertes ajánlattevővel szemben mentesül a szerződés megkötésének a kötelezettsége alól, ha a pályázat sikertelen lesz – a Közreműködő Szervezet részéről nem kerül aláírásra a Támogatási Szerződés – és ebből következően a szerződés megkötésére, vagy teljesítésére nem lesz képes.

A beszerzés ismertetése:

Disszemináció, eredmények hasznosulásának elősegítése elvégzése a megrendelővel folyamatos szakmai konzultációt folytatva az alábbi területeken:

· A tanulmánykötet nyomdai előállítása (B/5 méretű, kb. 500.000 karakter terjedelem, kb. 12 szerzői ív, 244 oldal, 4 oldal borító színes, 4+4 színes, 250 gr műnyomó karton, fóliaborítással, 240 oldal belív 1+1 szín 80 gr-os offszett, ragasztott kötészet) 150 példányban: tördelés, borítóterv, nyomtatás, kötés. A kötetek eljuttatása a célközönséghez.

· A „A spin-off cégek körében végzett felmérés eredményeinek értékelése, nemzetközi összehasonlítása„ „A doktoranduszok és fiatal egyetemi kutatók körében végzett felmérés eredményeinek elemzése” „A felmérések alapján egy javaslattevő tanulmány elkészítése” című tanulmányok angol nyelvre történő fordítása szakfordító igénybevételével. (Mindhárom tanulmány 40-60.000 karakter terjedelmű)

· Az előzetes és/vagy végleges eredmények megvitatását szolgáló kutatói workshop megszervezése és lebonyolítása az alábbi paraméterek mellett:

o 40 fő részére,

o bérelt helység SZTE GTK Feketesas utcai épület,

o Tervezett időpont 2012. decembere, hétköznap, időintervallum 10-14 óra között (4 óra terjedelem),

o egy ún. „Egyszerű kávészünet” {műszaki specifikációja: kávé (1 adag/fő), ásványvíz v. poharas üdítő (0,5 l/fő), pogácsa v. édes teasütemény (10 dkg/fő)}, illetve

o egy ún. „Meleg állófogadás” {műszaki specifikációja: saláták, hideg előételek, főételek, köretek, péksütemények, desszert, kávé (1 adag/fő), 0,5 l üdítő (ásványvíz, rostos és szénsavas)}

· A projektet és eredményeit bemutató honlap kialakítás és karbantartása.

 

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

· Alkalmassági feltétel (1): Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az elmúlt 36 hónap során, minimum 1 db tudományos kiadvány elkészítéséről és minimum 1 db 40 fős, vagy azt meghaladó létszámú workshop lebonyolításáról.

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, továbbá az ellenszolgáltatás összegét.

· Alkalmassági feltétel (2): Ajánlattevő rendelkezzen minimum 3 éves szakmai tapasztalattal a rendezvényszervezés és a kiadvány készítés területein.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy rendelkezik a fenti szakmai tapasztalattal.

 

Bírálati szempontok:

1)   Ajánlati ár: ……….. nettó Ft+Áfa súlyszám: 4

2) Elmúlt 36 hónap során elkészített tudományos kiadványok száma:

……….. db kiadvány súlyszám: 2

Figyelem! Ezen részszempontnál Ajánlattevő sorolja fel címük megadásával valamennyi az elmúlt 36 hónap során elkészített tudományos kiadványát. A teljesítés idejének, a szerződést kötő másik fél megnevezésének és a részéről információt adó személy nevének, telefonszámának, a szolgáltatás tárgyának, továbbá az ellenszolgáltatás összegének megadása csak a minimum referenciaként kért 1 db kiadványnál szükséges.

3) Elmúlt 36 hónap során, lebonyolított 40 fős, vagy azt meghaladó létszámú workshopok száma: ……….. db workshop súlyszám: 2

Figyelem! Ezen részszempontnál Ajánlattevő sorolja fel a workshopok témájának megadásával valamennyi az elmúlt 36 hónap során lebonyolított 40 fős, vagy azt meghaladó létszámú workshopját. A teljesítés idejének, a szerződést kötő másik fél megnevezésének és a részéről információt adó személy nevének, telefonszámának, a szolgáltatás tárgyának, továbbá az ellenszolgáltatás összegének megadása csak a minimum referenciaként kért 1 db workshopnál szükséges.

Ajánlattevő az összességében legelőnyösebb ajánlatot hirdeti nyertesnek.

Pontozási szabályozás:

Az adott szempont szerinti legkedvezőbb értéket elérő ajánlattevő 10 pontot kap, míg a többi az ajánlatához képesti arányosított pontot, mely felszorzásra kerül a súlyszámmal. Az egyes szempontok szerint kapott pontértékek összeadását követően a legtöbb pontot kapott ajánlattevő a nyertes.

 

Fizetési feltételek: Nyertes ajánlattevő a kiírás tárgyát képező feladatok elvégzéséről 1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE teljesítésigazolást követően, a számla kézhezvételétől számított 30 napos fizetési határidővel, átutalással teljesít.

 

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szolgáltatás Szervezési Iroda, 6722 Szeged, Szentháromság u. 34. 3. emelet 35. iroda, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Érvényes ajánlat eljuttatható e-mailen (kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu) keresztül is pdf formátumban, a felhívásban közzétett határidőre történő megküldéssel.

Amennyiben e-mailen keresztül történik az ajánlat eljuttatása, akkor a levél „Tárgyánál” kérjük feltüntetni az eljárás sorszámát.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán irodavezető

SZTE GMF Szolgáltatás Szervezési Iroda

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Dr. Imreh Szabolcs egyetemi docens

SZTE GTK Üzleti Tudományok Intézete

iszabi@eco.u-szeged.hu

 

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

 

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

 

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

 

A pályázat nyertese: Universitas-Szeged Nonprofit Kft.

Vállalási ár: 1.520.000,- Ft+Áfa