Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2012  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PSZ0012

Ajánlatkérő az időközben bekövetkezett változások miatt a korábbi kiírást 2012. január 17-én módosította, pontosította, ill. az ajánlattételi határidőt meghosszabbította. Minden változtatás a kiírásban és annak mellékleteiben/csatolmányaiban piros színnel van jelölve.

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0012 számú, „A SZTE Kutatóegyetemi Kiválósági Központ tudásbázisának kiszélesítése és hosszú távú szakmai fenntarthatóságának megalapozása a kiváló tudományos utánpótlás biztosításával” című pályázatban felmerülő „nyomdai szolgáltatás”.

2012. január 11.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PSZ0012

Ajánlattételi határidő: 2012. 01. 20. 1400

Teljesítési határidő:  1-5. sz. mellékletekben részletezettek szerint

 

A beszerzés ismertetése:

· 1. részajánlati kör: BTK TDK – Történész Diákkör részére 100 db „Késő római szöveggyűjtemény 2.” című kiadvány/oktatási segédanyag, 100 db „Békeszerződés Anglia és az Egyesült Tartományok között (Westminster, 1674. február 19.)” című kiadvány/oktatási segédanyag, 100 db „Az Egyesült Államok és Szaúd-Arábia kapcsolatainak dokumentumai (1944-1945)” című kiadvány/oktatási segédanyag legyártása.

Az 1. részajánlati kör tárgyát képező kiadványok ISSN kódosak.

Becsült érték: nettó 192.000,- Ft

A nyomdai termékek műszaki specifikációja elérhető itt: 1._sz._melleklet_BTK-TDK

· 2. részajánlati kör:ÁJTK TDK részére 250 db „Tudományos Diákköri Szemle 2011” című tanulmány/tanulmánykötet legyártása.

A 2. részajánlati kör tárgyát képező tanulmány ISSN kódos.

Becsült érték: nettó 944.000,- Ft

A nyomdai termék műszaki specifikációja elérhető itt: 2._sz._melleklet_AJTK-TDK

· 3. részajánlati kör:ÁOK TDK, FOK TDK, GYTK TDK, ETSZK TDK részére 500 db „Tudományos Diákköri Konferencia” című programfüzet legyártása.

Becsült érték: nettó 275.000,- Ft

A nyomdai termék műszaki specifikációja elérhető itt: 3._sz._melleklet_AOK-TDK

· 4. részajánlati kör:Állam- és Jogtudományi Doktori Iskola részére 100 db „Természeti és ipari katasztrófák. Jogi aspektusok a 2010-es ajkai vörösiszap-katasztrófa fényében.” című tanulmány/tanulmánykötet legyártása.

A 4. részajánlati kör tárgyát képező tanulmány ISBN kódos.

Becsült érték: nettó 315.000,- Ft

A nyomdai termék műszaki specifikációja elérhető itt: 4._sz._melleklet_AJTK-DI

· 5. részajánlati kör:Történettudományi Doktori Iskola részére 100 db „A nacionalizmus szerepe a görög külpolitikai gondolkodásban 1897-1912” című tanulmány/tanulmánykötet, 100 db „Az Osztrák-Magyar Monarchia és Egyiptom kapcsolatai 1882-1914.” című tanulmány/tanulmánykötet, 100 db „Moszkvától Londonig. Nagy-Britannia és Jugoszlávia a szovjet jugoszláv konfliktus idején (1948-1953)” című tanulmány/tanulmánykötet, 200 db„ActaHispanica XVI” című tanulmány/tanulmánykötet, 300 db „Bizánci mozaikok. Avarok, szlávok, bolgárok, magyarok” című tanulmány/tanulmánykötet legyártása.

Az 5. részajánlati kör tárgyát képező tanulmányok ISBN kódosak.

Becsült érték: nettó 710.000,- Ft

A nyomdai termékek műszaki specifikációja elérhető itt: 5._sz._melleklet_Tort.Int._DI

Megjegyzés: Ajánlatkérő nyilatkozik, hogy a kiírás tárgyát képező nyomdai termékek nem termékdíj kötelesek az alábbiak miatt:

· Az igényelt nyomdai termékekre a 2012-től érvényes szabályozás alapján igaz az, hogy a teljes nyomtatott felületre vetítve legalább 50%-ban nem gazdasági reklám terjesztésére szolgálnak, így nem vonatkozik rájuk termékdíj kötelezettség,

· ezen túl az igényelt nyomdai termékek a SZTE – mint állami költségvetési intézmény – oktatás-kutatás alapfeladatához kapcsolódnak, melyekre a 2012-től érvényes szabályozás alapján nem vonatkozik a díjfizetési kötelezettség.

 

Figyelem!Ajánlattevő nyilatkozzon, hogy kötelezettséget vállal a felhívásban lévő szerződéstervezet megkötésére és teljesítésére, melynek tartalmát megismerte és fenntartások nélkül elfogadja.

Szerződés tervezet elérhető itt: Szerzodes_tervezet

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

Az ajánlattételi határidő lejártát megelőző 36 hónapban teljesített nyomdai szolgáltatás bemutatása a végzett feladat rövid bemutatásával - az ellenszolgáltatás összege, vagy mennyiségre utaló más adat - a teljesítés ideje, és a szerződést kötő másik fél megadásával, valamint a részéről információt nyújtó személy nevének és telefonszámának megjelölésével. Az egyszerű eljárásra tekintettel elegendő a referencia körében saját nyilatkozat csatolása, nem szükséges a megrendelő által aláírt vagy kiadott igazolás.

Alkalmatlanság: Az ajánlattevő műszaki és szakmai szempontból alkalmatlan, ha nem rendelkezik az elmúlt 36 hónapban egy szerződés alapján az:

· 1. részajánlati körben legalább nettó 200.000,- Ft értékű, vagy 300 db kiadvány/oktatási segédanyag nyomdai szolgáltatásra vonatkozó referenciával,

· 2. részajánlati körben legalább nettó 1.000.000,- Ft értékű, vagy 250 db tanulmány/tanulmánykötet nyomdai szolgáltatásra vonatkozó referenciával,

· 3. részajánlati körben legalább nettó 300.000,- Ft értékű, vagy 500 db programfüzet nyomdai szolgáltatásra vonatkozó referenciával,

· 4. részajánlati körben legalább nettó 320.000,- Ft értékű, vagy 100 db tanulmány/tanulmánykötet nyomdai szolgáltatásra vonatkozó referenciával,

· 5. részajánlati körben legalább nettó 720.000,- Ft értékű, vagy 800 db tanulmány/tanulmánykötet nyomdai szolgáltatásra vonatkozó referenciával.

 

Bírálati szempont:A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Az ellenszolgáltatás összegét az itt megtekinthető formában: Arajanlat, részajánlati körönként kérjük megadni.

Figyelem!Az ajánlattevő rendelkezésére álló fedezet az 1. részajánlati kör tekintetében nettó 192.000,-Ft, a 2. részajánlati kör tekintetében nettó 944.000,- Ft, a 3. részajánlati kör tekintetében nettó 275.000,- Ft, a 4. részajánlati kör tekintetében nettó 315.000,- Ft, az 5. részajánlati kör tekintetében nettó 710.000,- Ft. Az ajánlatnak tartalmaznia kell részajánlati körönként minden egyes nyomdai termék összesen árát külön-külön, azzal, hogy a bírálat alapja a teljes nyomdai szolgáltatás összesen nettó ára, részajánlati körönként külön-külön megadva. Ajánlatkérő egyéb költségtérítést nem nyújt ajánlattevő részére, az árnak fedezetet kell nyújtania minden felmerülő költségre, beleértve az elkészült nyomdai termékek helyszínre történő kiszállításának a költségét is.

 

Részekre történő ajánlattétel lehetősége:

Lehetséges, minden részajánlati körre külön-külön, de csak az egyes részajánlati körök teljes mennyiségének megajánlásával.

 

Alternatív ajánlat lehetősége:

Kizárt, többváltozatú ajánlat esetén az ajánlatkérő érvénytelennek nyilvánítja az ajánlattevő valamennyi ajánlatát.

Fizetési feltételek: Nyertes ajánlattevő a megnyert részajánlati kör/körök nyomdai szolgáltatásának ellenértékéről teljesítés igazolást követően részajánlati körönként 1-1 db számla benyújtására jogosult, melyet ajánlatkérő a számla kézhezvételét követő 30 napon belül átutalással teljesít. Az ajánlatkérő előleget nem biztosít.

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szolgáltatás Szervezési Iroda, 6722 Szeged, Szentháromság u. 34. 3. emelet 35. iroda, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Érvényes ajánlat eljuttatható e-mailen (kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu) keresztül is pdf formátumban, a felhívásban közzétett határidőre történő megküldéssel. Kérjük, hogy az e-mailen történő ajánlattétel esetén a papírformátumú ajánlatot az ajánlattételi határidőt követő 7 munkanapon belül pótolni szíveskedjenek a fentebb megadott címre!

Amennyiben e-mailen keresztül történik az ajánlat eljuttatása, akkor a levél „Tárgyánál” kérjük feltüntetni az eljárás sorszámát!

 

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán irodavezető

SZTE GMF Szolgáltatás Szervezési Iroda

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója:

· 1. részajánlati kör: Dr. Ferwagner Péter Ákos adjunktus

  Tel.: 62/546-774, e-mail: ferwagner@hist.u-szeged.hu

· 2. részajánlati kör: Dr. Bóka János tanársegéd

  Tel.: 62/543-601, e-mail: boka@juris.u-szeged.hu

· 3. részajánlati kör: Dr. Boros Mihály

  Tel.: 62/545-102, e-mail: office@expsur.szote.u-szeged.hu

· 4. részajánlati kör: Dr. Szomora Zsolt

  Tel.: 06/20-381-2973, e-mail: szomora.zs@juris.u-szeged.hu

· 5. részajánlati kör: Deákné Seres Anikó

  e-mail: saniko@hist.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

 

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

 

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak.A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

 

2. 3. és 5. részajánlati kör nyertese: Fárosz Nyomda Kft.

Vállalási ár: 2. részajánlati kör:  441.000,- Ft+Áfa

3. részajánlati kör: 238.000,- Ft+Áfa

5. részajánlati kör: 671.000,- Ft+Áfa

1. és 4. részajánlati kör nyertese: Wallitrade Copy Kft.

Vállalási ár: 1. részajánlati kör: 95.400,- Ft+Áfa

4. részajánlati kör: 86.500,- Ft+Áfa