Jelentkezési útmutató


efelveteli_folyamat_21A

A magyarországi központi felsőoktatási felvételi eljárásban kizárólag elektronikusan lehet jelentkezni, a Felvi.hu E-felvételi szolgáltatásán keresztül, ahol az adatokat egy online felületen kell rögzíteni. Az E-felvételi használatához a Felvi.hu-n történő regisztráció szükséges.A felvételi eljárás elektronikus eljárás, postai úton a Hivatal nem küld értesítéseket, hiánypótlásra felhívásokat.

Figyelem! Fontos, hogy a jelentkezési határidő után is, azaz a teljes eljárás alatt rendszeresen figyelje

  • a megadott e-mail fiókját, ahová a tájékoztatásokat, értesítéseket, emlékeztetőket kapja;
  • továbbá magát az E-felvételi felületét is, ahonnan letöltheti a hivatalos leveleket (pl. hiánypótlási felszólítás[ok]at, a besorolási határozatot).

A 2021. évi általános felsőoktatási felvételi eljárás jelentkezési időszakában – azaz 2020. december 28. és 2021. február 15. között – az E-felvételi jelentkezésre és hitelesítésre, ezt követően 2021. február 20-ig csak a jelentkezés hitelesítésére szolgál (e-jelentkezés). A jelentkezési határidőt követően az ügyintézési időszak indulásáig adatmódosításra, dokumentumfeltöltésre nincs lehetőség! Az ügyintézési időszakban – legkésőbb 2021. április 19-től – érhetők el a jelentkezéssel kapcsolatos folyamatos online tájékozódási, illetve ügyintézési funkciók (pl. adatmódosítás, dokumentum-feltöltés, sorrendmódosítás, betekintés a személyes adatokba, közhiteles nyilvántartásokból származó információkba, jelentkezésekbe, pontszámokba – e-ügyintézés).


A jelentkezés határideje: 2021. február 15., 24:00 óra
A hitelesítés határideje: 2021. február 20., 24:00 óra


A jelentkezési határidőt követően az E-felvételi felületén jelentkezést már NEM lehet kezdeményezni, csak a hitelesítést lehet elvégezni! Hitelesítés nélkül a jelentkezés érvénytelen!


Forrás és hivatalos információk a felvi.hu felületén


Belépés a Felvi.hu E-felvételi rendszerébe


Felvételi jelentkezési lap kitöltési segédlet


esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták


Csizmar_Adrienn_felveteliCsizmár Adrienn- BTK, szlavisztika-orosz

Szegediként sok jót hallottam az SZTE-ről, és egyáltalán nem akartam itt hagyni a várost és a barátaimat sem. Ezért is döntöttem a lengyel helyett inkább az orosz mellett, hiszen az előbbit csak Pesten tanulhattam volna. Legjobban a TIK tetszik az egyetemen. Nagyon hallgatóbarát, és itt tényleg minden eszköz megvan a nyugodt tanuláshoz. Ez egy olyan hely, ahova szívesen járok vissza mindig.
Higi_CsillaHigi Csilla – BBMK, zenetanár (ütőhangszer)

Óvodás korom óta zenélek, így már a kezdetektől egyértelmű volt, hogy ezen a vonalon megyek tovább. Hódmezővásárhelyen lakom, ezért az egyetem közelsége fontos szempont volt. A gyerekeket is nagyon szeretem, ezért választottam a zenetanár-képzést. Korábban több szegedi zenészbarátom mesélte, hogy milyen jó koncerteket, rendezvényeket szerveznek Szegeden, ez is vonzott a városban. Szerintem az SZTE sok lehetőséget biztosít a zenészként való érvényesüléshez.

További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *