Jelentkezési útmutató


efelveteli_folyamat_21A

A magyarországi központi felsőoktatási felvételi eljárásban kizárólag elektronikusan lehet jelentkezni, a Felvi.hu E-felvételi szolgáltatásán keresztül, ahol az adatokat egy online felületen kell rögzíteni. Az E-felvételi használatához a Felvi.hu-n történő regisztráció szükséges.A felvételi eljárás elektronikus eljárás, postai úton a Hivatal nem küld értesítéseket, hiánypótlásra felhívásokat.

Figyelem! Fontos, hogy a jelentkezési határidő után is, azaz a teljes eljárás alatt rendszeresen figyelje

 • a megadott e-mail fiókját, ahová a tájékoztatásokat, értesítéseket, emlékeztetőket kapja;
 • továbbá magát az E-felvételi felületét is, ahonnan letöltheti a hivatalos leveleket (pl. hiánypótlási felszólítás[ok]at, a besorolási határozatot).

A 2021. évi általános felsőoktatási felvételi eljárás jelentkezési időszakában – azaz 2020. december 28. és 2021. február 15. között – az E-felvételi jelentkezésre és hitelesítésre, ezt követően 2021. február 20-ig csak a jelentkezés hitelesítésére szolgál (e-jelentkezés). A jelentkezési határidőt követően az ügyintézési időszak indulásáig adatmódosításra, dokumentumfeltöltésre nincs lehetőség! Az ügyintézési időszakban – legkésőbb 2021. április 19-től – érhetők el a jelentkezéssel kapcsolatos folyamatos online tájékozódási, illetve ügyintézési funkciók (pl. adatmódosítás, dokumentum-feltöltés, sorrendmódosítás, betekintés a személyes adatokba, közhiteles nyilvántartásokból származó információkba, jelentkezésekbe, pontszámokba – e-ügyintézés).


A jelentkezés határideje: 2021. február 15., 24:00 óra
A hitelesítés határideje: 2021. február 20., 24:00 óra


A jelentkezési határidőt követően az E-felvételi felületén jelentkezést már NEM lehet kezdeményezni, csak a hitelesítést lehet elvégezni! Hitelesítés nélkül a jelentkezés érvénytelen!


Forrás és hivatalos információk a felvi.hu felületén


Belépés a Felvi.hu E-felvételi rendszerébe


esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták


Hegedus_AgnesHegedűs Ági - BTK, anglisztika

Azért választottam Szegedet, mert nagyon szeretem ezt a várost, jó érzés itt leni. A BTK-t azért ajánlom másoknak, mert nagyon rendesek és segítőkészek a tanárok, jó velük megismerkedni, s itt van mellette a gyönyörű TIK, ahol nyugodtan lehet tanulni. Sokat kell ugyan tanulni, főleg egy gimnázium után, de szívesen ajánlom a kart mindenkinek.Horvath_FiorellaHorváth Fiorella - MK, műszaki menedzser

Főként a közösségi élet vonzott a Szegedi Tudományegyetemre. Műszaki menedzser szakon tanulok, az fogott meg benne, hogy a dolgok műszaki és a gazdasági részébe is bele tudok látni. Ráadásul nagyon jó lehetőségek vannak az egyetemen például: egy logisztikai tárgy keretében például elutazunk Brüsszelbe, hogy feltérképezzük az ottani repülőteret. Az itt tanulók valóban egy kis csapatot alkotnak. Viszonylag kevesen járunk az MK-ra a többi karhoz képest, ezért ismert mindenki mindenkit, és mindig egymás segítségére tudunk lenni. Ráadásul a diákélet is fantasztikus, csak ajánlani tudom mindenkinek.

További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *

 • január 1. 10:00 - február 12. 16:00
  A 2021-ben felvételizni szándékozókat sajnos nem tudjuk a BTK épületében fogadni, körbekalauzolni, elmondani nekik, miért a legjobb választás az SZTE BTK. Nem szeretnénk azonban lemondani arról, hogy az érdeklődők megismerhessék a BTK képzési kínálatát, segítséget kapjanak a felvételihez – és legfőképpen választ kapjanak minden kérdésükre. Ezért a Nyílt Nap most Nyílt Lapokká alakul: január első hetétől február közepéig minden héten szintén kedden és csütörtökön 14:00 és 16:00 óra között.
 • január 22.
  10:00 - 10:30
 • január 23.
  09:30 - 13:00
 • *
  január 23.
  10:00 - 12:00
  A Nyílt Nap programja: Prof. Dr. Sáry Gyulának, az SZTE ÁOK oktatási dékánhelyettesének tájékoztató előadása (YouTube video) Tárlatvezetés az SZTE ÁOK Gellért Albert Anatómiai Múzeumában (premier vetítés!) Ismeretterjesztő filmek az SZTE ÁOK Orvosi Készségfejlesztési Központjának (SKILL) oktatásáról: 1. Aneszteziológia szimuláció - humán páciens szimulátor 2. Laparoszkópos sebészeti szimulációk 3. Mentőautó szimulátor 4. Mikrosebészeti laboratórium 5. Radiológiai-anatómiai szimuláció (ultrahang, Sectra 3D anatómiai tábla) 6. Sebészeti szimuláció 7. Magas hűségű szülészeti szimuláció. Chat szobák orvostanhallgatókkal a medikus létről (a regisztráció elkezdődött, figyeld Facebook oldalunkat)
 • január 26.
  16:00 - 18:00