2021. július 27., kedd

Hírek

2021. július 13.

Elindult a modellváltás kormányzati honlapja. Innen első kézből tájékozódhatsz a magyar felsőoktatási modellváltás híreiről! Legyél Te a leginformáltabb!

2021. július 06.

52 igen szavazattal, egyhangúlag elfogadta az SZTE Szenátus az intézmény 2021. augusztus 1-jétől hatályos Szervezeti és Működési Szabályzata Szervezeti és Működési Rendjét. A Szegedi Tudományegyetem Szenátus tagságról lemondott Prof. Dr. Szabó Gábor prorektor, a Szegedi Tudományegyetemért Alapítvány megválasztott kuratóriumi elnöke.

2021. június 22.

Az alapítványi kuratórium tagjainak személye és a tervezett átállás időpontja is elhangzott azon az online beszélgetésen, amelyet 2021. május 3-án tartott Prof. Dr. Stumpf István, a modellváltás koordinációjáért felelős kormánybiztos a Szegedi Tudományegyetemen. A fórumon elhangzott kérdések és az azokra adott válaszok cikkünkben olvashatóak.

2021. május 31.
2021. január 29.

Modellt vált a Szegedi Tudományegyetem: költségvetési intézményből állami alapítású közhasznú alapítvány által fenntartott felsőoktatási intézménnyé alakul.

2021. május 05.

Az alapítványi kuratórium tagjainak személye és a tervezett átállás időpontja is elhangzott azon az online beszélgetésen, amelyet 2021. május 3-án tartott Prof. Dr. Stumpf István, a modellváltás koordinációjáért felelős kormánybiztos a Szegedi Tudományegyetemen. A fórumon Dr. Pavlik Lívia az innovatív, versenyképes felsőoktatási működési modellek magyarországi bevezetésének előkészítéséért felelős miniszteri biztos is részt vett.