Honlapra_7

ClimateLaunchpad

A ClimateLaunchpad a világ vezető zöld ötletversenye, az EIT Climate-KIC vállalkozásfejlesztési programjainak egyike. Küldetése, hogy felszabadítsa azt a cleantech potenciált, ami segíthet a klímaváltozás elleni küzdelemben. A verseny teret biztosít ezeknek az ötleteknek a bemutatkozására.

A verseny lehet a belépőd a globális sikerhez vezető úton. Nem kell hozzá más, csak egy zöld üzleti ötlet és hogy meglegye benned az, ami a vállakozóvá váláshoz kell.

Az ötleted lehet egy innováció a megújuló energia területén, egy fenntartható átmenet az élelmiszerellátásban, egy szemléletváltás a városi közlekedésben vagy bármilyen más módja a klímaváltozás elleni küzdelemnek.

Látogass el a program weboldalára, ismerd meg a részleteket és azt, mit nyerhetsz a jelentkezéssel.


Ők is innen indultak


Tudtad, hogy a Felyx (2016-os holland nemzeti győztes) és a Reverse Resources (2015-ös észt nemzeti győztes) is a ClimateLaunchpad programjából indult? A Felyx a közelmúltban 24 millió eurós beruházást jelentett be, amit európai terjeszkedésre használnak fel. A Reverse Resources textilhulladék-követő és kereskedési platform pedig a Circular Fashion Partnership-ben való részvételéről számolt be, amely olyan nagy divatmárkákat foglal magában, mint a Bershka vagy a H&M Group. A ClimateLaunchpad csapatai az elmúlt 10 évben összesen több, mint 325 millió euró befektetést nyertek el.


Legyen a ti csapatotok a következő!


Nyolc fókuszterület


#1 fenntartható közlekedés

#2 körkörös gazdaságok

#3 tiszta energia

#4 városi megoldások

#5 élelmiszerrendszerek

#6 kék gazdaság

#7 alkalmazkodás és ellenálló képesség

#8 a következő nagy dobás


Jelentkezz május 31-ig!

www.climatelaunchpad.org

Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Középpontban a tavaszi Felkészítő Programok! Ne feledd, a jelentkezési határidő április 11.! Ne maradj le, kattints a részletekért és jelentkezz!

honlapra_3.

Ezúton meghívunk Titeket 2024. április 25-én egy irodalátogatásra a világ egyik legnagyobb multinacionális vállalatának budapesti irodájába az ExxonMobil Hungary Kft-hez. Megismerhetitek, hogyan zajlik egy átlagos irodai munkanap egy közel sem átlagos munkakörnyezetben és egy ebédre is a vendégeink vagytok!

Februari_hirlevel

Gyakornoki pozíciók, álláslehetőségek, versenylehetőségek, mentorprogram. Mindez csak ízelőítő a februári hírlevélből. Kattints a részletekért!