Bezár

2024. május

2024. május 31.
2 perc

Május 23-24. között Egerben, az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemen zajlott a Hungarian Conference on Educational Research (HUCER) 2024. évi eseménye, melyre az IKIKK Humán- és Társadalomtudományi Klaszter több kutatási programja is meghívást kapott eredményeinek bemutatására. Május 23-24. között zajlott a Hungarian Conference on Educational Research (HUCER) 2024. évi eseménye, melyre az IKIKK Humán- és Társadalomtudományi Klaszter több kutatási programja is meghívást kapott eredményeinek bemutatására.

2024. május 30.
1 perc

Tollaslabdáztak, pingpongoztak, csocsóztak, dartsoztak és tornáztak május 29-én, szerdán az SZTE rektori hivatal dolgozói a Kihívás Napja alkalmából. Az országban több helyszínen megrendezett kezdeményezés célja a mozgásra, sportolásra és az egészséges életmódra ösztönzés.

2024. május 28.
2 perc

Elérkezett a „Digitális társadalom” című tudománynépszerűsítő rendezvénysorozat harmadik előadása, amelyen Prof. Dr. Farkas Beáta várta izgalmas információkkal a közönséget.

2024. május 27.
2 perc

Nagyszabású, szemléletformáló projekt kezdődik a Szegedi Tudományegyetemen, melynek célja az egyetemi polgárok közösségi szerepvállalásának erősítése a Dél-alföldi régióban. Milyen jó ügyeket támogatnak az SZTE oktatói-kutatói, hallgatói, dolgozói? — az IKIKK kutatása erre a kérdésre keresi a választ és ez a téma került középpontba a közelmúltban rendezett workshopon, amelyen a szervezők bemutatták a Nexus Campus – Közösségi Központ koncepcióját is.

2024. május 17.
2 perc
2024. május 17.
2 perc

A 2024.05.09-én meghirdetett Proof of Concept Alap pályázati körhöz kapcsolódó webináriumot tartott május 14-én délután a Szegedi Tudományegyetem Stratégiai és Fejlesztési Főigazgatóság munkatársainak segítségével. A webinárium célja, hogy a résztvevők kötetlen, mégis professzionális közegben tehessék fel kérdéseiket a pályázattal, valamint a Proof of Concept folyamatával kapcsolatban.

2024. május 15.
3 perc

Május 29-én, szerdán ismét közös sportolásra invitálják a szervezők az SZTE rektori hivatal dolgozóit a Kihívás Napján. Többek között jóga, pingpong és tollaslabdázás szerepel a programok között.

2024. május 10.
1 perc

Május 22-e a Biológiai Sokféleség Nemzetközi Napja és a Magyar Természet Napja. Ebből az alkalomból nyereményjátékot hirdet a Szegedi Tudományegyetem. A természetvédelmi kvízt helyesen kitöltők között SZTE Füvészkert belépőket sorsolnak ki a szervezők.

2024. május 10.
2 perc

A Szegedi Tudományegyetem idén is meghirdeti Proof of Concept Alap pályázatát, amelyre a támogatást az Interdiszciplináris Kutatásfejlesztési és Innovációs Kiválósági Központ biztosítja. A pályázat és a pályázás menetének bemutatásával kapcsolatban 2024. május 14-én 15:00 órai kezdettel webinárt tartanak a kiírók.

2024. május 08.
1 perc

A L’ORÉAL Magyarország és az UNESCO Magyar Nemzeti Bizottság idén huszonkettedik alkalommal hirdeti meg ösztöndíjpályázatát a nemzetközi L’ORÉAL-UNESCO For Women in Science program szellemében.

2024. május 06.
2 perc

„Hallgatói sikerességet támogató mentorprogramok a Szegedi tudományegyetemen” címmel szervezett bemutatkozó workshopot az SZTE IKIKK Oktatás Modernizációs és Innovációs Klaszter 2024 május 2-án a Szegedi Tudományegyetem Rektori épületében.