kiemelt_SZTE_tura

Élménybeszámoló az SZTE kerékpár és vízitúráról

Nagyon jó hangulatban és tökéletes időjárási viszonyok között tartották meg a III.„Nyárindító” kerékpár és vízitúrát 2017. június 24-én, szombaton.

A Szeged Vízisport Egyesület volt a bázis. A gyülekező után a töltésen kényelmes tempóban tekertek a résztvevők Algyőig, ahol már várt rájuk a hajóikat szállító vonat. A hajókat le, a kerékpárokat felkötötték és egy kis pihenés után - volt, aki röplabdázott, tollaslabdázott - következett a kajakok kipróbálása, a hajók legénységének a beosztása.


SZTE_tura2


Vízre szállás! A sárkányhajó legénysége a dobszó ütemét követve próbált egyszerre húzni. A kajakosok is a saját ritmusukban haladva élvezték a folyó szépségeit. Félúton a hajókkal összekapaszkodva pihent a csapat és csorgott az árral. A vízitelepre megérkezve már várt rájuk a bográcsban főtt gulyás, aminek jó étvággyal láttak neki.


SZTE_tura3


Ismételten egy nagyszerű napot töltöttek együtt a résztvevők, a végére kellemesen elfáradva.


SZTE_tura

SZTE Sportközpont


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Fulep_GaborFülep Gábor - ÁOK, általános orvos

Több oka van annak, hogy a Szegedi Tudományegyetemre járok orvosi karra. Az egyik legfontosabb, hogy mindig nagyon jókat hallottam az itteni képzésről, a másik az, hogy Budapestre nem szerettem volna menni, mert már volt tapasztalatom a fővárosi életformáról. Szeged egy vidéki nagyváros, ahol kedvesebbek az emberek, összetartóbb a diákság, ez a tapasztalatom. Mindig is a kémia és biológia állt hozzám közel, ezért nem volt kérdéses számomra a továbbtanulás. A gyakorlati lehetőségeket külön kiemelném az SZTE Általános Orvostudományi Karán, mindenkinek csak ajánlani tudom!


Sisak_MagdolnaSisák Magdolna - GTK, pénzügy-számvitel

Azért jöttem ide, mert nővérem is gazdasági szakon végzett, és mondta, hogy ez előnyös a munkaerőpiacon, mert elég jó helyen tudott vele elhelyezkedni. Eddig nincsenek negatív élményeim, bár sokat kell tanulni, de tetszik nagyon a kar, és maga a szak is, ajánlom másoknak is. Diákközpontú, gyakorlatias az oktatás, hasznos ismeretekre teszünk szert.



További hallgatói vélemények >>>