Bezár

2024. június

2024. június 17.
1 perc
2024. június 11.
1 perc

Az SZTE és az NMHH elkötelezett a digitális médiatudatosság erősítésében, a digitális kultúra társadalmi tudatosításában, a jövő szakembereinek képzésében és az általuk, valamint tudományos munkásságuk által közvetített tudásátadásban. Az együttműködés egyik eredményeképpen SZTE IKIKK OMIK tudományos ösztöndíjpályázatot hirdet a Szegedi Tudományegyetemen tudományos tevékenységet folytató tehetséges fiatal hallgatók számára az NMHH támogatásával.

2024. június 10.
1 perc

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság (MGYT) kongresszusán Hintz György Emlékérem kitüntetésben részesült Prof. Dr. Csóka Ildikó, az SZTE stratégiai főigazgatója, az IKIKK operatív vezetője, a Gyógyszerésztudományi Kar Gyógyszertechnológiai és Gyógyszerfelügyeleti Intézet intézetvezető professzora.

2024. június 06.
1 perc

Az egyetemeken átívelő közös kutatás operatív részleteiről, az őszi konferencia szervezési kérdéseiről és az újonnan induló elektronikus folyóiartról is egyeztettek a résztvevők 2024. június 3-án a Szegedi Tudományegyetem Rektori Hivatalának épületében rendezett nemzetközi ülésen.

2024. június 03.
7 perc

A Szegedi Tudományegyetem Tudományos és Innovációs Rektorhelyettese pályázatot hirdet a Szegedi Tudományegyetem Innovációs Díj elnyerésére.