Bezár

BTK_professzori_szekfoglalok

Professzori székfoglaló előadások a BTK-n

Professzori székfoglaló előadások a BTK-n

2023. május 09.
1 perc

Az SZTE BTK-n 2023. május 10-én, szerdán fölelevenítik a professzori székfoglaló előadások nemes hagyományát.

Idén azokat kérték föl székfoglaló előadás megtartására, akik frissen szereztek akadémiai doktori címet és kaptak egyetemi tanári kinevezést, lettek a Professzori Tanács tagjai.

A rendezvény részletes programja itt érhető el.

Nagy örömmel írjuk, hogy az előadók sorában az SZTE IKIKK IKT és Társadalmi Kihívások Kompetenciaközpont 3 kutatócsoportjának vezetője is megtalálható:

- Prof. dr. Sándor Klára, a "Kulturális Örökség és Digitális Társadalom" kutatócsoportjának vezetője, aki "A korai török–magyar kapcsolatok újraértelmezése az evolúciós nyelvészet és a történeti antropológia segítségével" címmel tartja meg előadását - részletek itt.

- Prof. dr. Józsa Krisztián, "A gyermeki fejlődés nyomon követését segítő mérőeszközök fejlesztése" kutatócsoport vezetője "Az elsajátítási motiváció jelentősége óvodáskortól fiatal felnőttkorig" címmel tart előadást - részletek itt.

- Prof. dr. Martos Tamás, a "Jóllét és egészség a digitális korban" kutatócsoport vezetője pedig "Személyes célok és egészség – az önszabályozás jelentősége egy bonyolult világban" címmel tart előadást - részletek itt.


BTK_professzori_szekfoglalok