SzinteSZTECover

Te már szinte SZTE-s vagy! - Lépj be Facebook csoportjainkba!

Kíváncsi vagy, milyen lehet a Szegedi Tudományegyetemen tanulni? Milyen ösztöndíjak, tehetséggondozó programokkal segítjük a szakmai előmeneteled? Milyen kulturális és szabadidős tevékenységek várnak Szegeden?




Éld át már most, milyen lesz majd szegedi egyetemistának lenni! Az “SZTE-s leszek” kari facebook csoportokban felvételi mentorprogram keretén belül kérdezhetsz felsőbb évesektől, megismerheted leendő évfolyamtársaid, emellett körbevezetünk Szegeden!



A csoportokhoz az alábbi linkeken csatlakozhatsz:



esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


bulik-patrikBulik Patrik – MK: műszaki menedzser

A szakmai gyakorlattal és a duális képzés bevezetésével már egyetemistaként lehetőségünk nyílik valódi munkatapasztalat szerzésére. Nyelvtanulásra is kiválóan alkalmas az SZTE, hallgatóként megannyi ösztöndíjra pályázhatunk a világ számos országába. Az egyetemi élet szerves része persze a kikapcsolódás is, melyhez sportolási, kulturális lehetőségeket és kedvezményes belépőket biztosítanak.




Amer BatshoneAmer Batshone – GTK – International economy and business

Nálam az elsődleges szempont az volt, hogy Európában szerettem volna tanulni. Így találtam rá a Szegedi Tudományegyetemre, hiszen nagyon jó hírnévvel rendelkezik. A képzési területemről is azt hallottam, és most már tapasztaltam is, hogy nagyon színvonalas az oktatás, és megbecsülik a diplomát, amit itt szerzünk. Emellett nagyon olcsó itt az élet, úgyhogy megéri itt egyetemistának lenni.




További hallgatói vélemények >>>