Nyereményözönnel zárul az egyetemi reality

Virtuális diplomák mellett számos nyeremény birtokosai lehetnek az Uniface játékosai. Az online játék a jelentkezési határidők leteltével zárult, a résztvevők többek között robogót, fényképezőgépet, élményhétvégét és fesztiválbérletet is kaphattak. Ám az érdeklődőknek még van esélye egy új iPad megszerzésére.

 

Az Uniface nevű online egyetemi reality-n bárki részt vehetett, aki szerette volna – legalább az interneten – megismerni a szegedi vagy a pécsi egyetemet. Az internetes játék bemutatta a felsőoktatási intézményeket, illetve az adott várost és az ott zajló kulturális életet. Előadások, ügyintézés, vizsgák, de bulik és egyéb szórakozási lehetőségek is kísérték a virtuális hallgatók mindennapjait, akik akár tíz nap alatt megszerezhették online diplomájukat a kiválasztott intézmény bármelyik szakán. A játék célja a felsőoktatási jelentkezési időszakban a döntés megkönnyítése volt, ám a felvételizők mellett bárki részt vehetett az Uniface-ben.

Azonban a határidők lezárultával a hallgatók nem csupán helyismerettel gazdagodhattak: a szegedi (SZTE) és a pécsi (PTE) tudományegyetem a legjobb játékosok között robogót, fényképezőgépet, élményhétvégét, sőt, még fesztiválbérleteket is szétosztott. A nyertesek névsora a reality honlapján elérhető, ám a tervek szerint egy új iPad táblagép még keresi tulajdonosát.

Az Uniface folytatásában sorsolják ki ugyanis a fődíjakat azon résztvevők között, akik valamelyik felsőoktatási intézménybe felvételiztek és március elejétől a felvételi pontok kihirdetéséig indítanak új Uniface játékost. A játékban szerzett pontok növelik az esélyt a nyeremény megszerzésére, de a legtöbb összegyűjtött pont és a ranglista eredménye nem jelenti az automatikus győzelmet, mivel a következő nyerteseket sorsolás útján választják majd.

A játék hátralevő részéről hamarosan további információk érhetők el a Szegedi Tudományegyetem és az Uniface honlapján, valamint az Uniface Facebook (link: www.facebook.com/uniface.hu) oldalán.

 

AZ UNIFACE EGYETEMI REALITY ELSŐ FORDULÓJÁNAK EREDMÉNYEI:

I. helyezett és abszolút győztes: Édenné Széll Judit. Nyereménye egy robogó a részt vevő egyetemek felajánlásával

II. helyezett a PTE-n: Kühtreiber Éva. Nyereménye egy digitális fényképezőgép a PTE támogatásával.

II. helyezett az SZTE-n: Kálmán Benke. Nyereménye egy iPod Nano az X-admin kft. támogatásával

III. helyezett a PTE-n: Gulyásné Récsei Éva. Nyereménye egy élményhétvége a PTE támogatásával.

III. helyezett az SZTE-n: Hornyák Csaba: Nyereménye két bérlet a Szegedi Ifjúsági Napokra a SZIN támogatásával.

IV. helyezett a PTE-n: Sámson Margit.

IV. helyezett az SZTE-n: Hőgye Norbert.

Nyereményük egy-egy Red Bull üdítő csomag, oklevéllel, a Red Bull támogatásával.

 

Kiemelkedő eredményükkel az SZTE különdíjasai:

Kocsis Marianna, Kiss Eszter, Somosi Zoltán, Csontos Judit Katalin. Nyereményük egy-egy 30 000 forintos KRESZ tanfolyam a Jakab Csaba Autósiskola felajánlásával.

Grama Izabella. Nyereménye KRESZ tanfolyam tankönyvvel és tesztkönyvvel a szegedi Rutin Autósiskola felajánlásával

Kiss Igor. Nyereménye egy 16 órás nyelvtanfolyam a szegedi YES! Nyelviskola felajánlásával.

 

A játék támogatói:

tamogatok


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Balogh_RamonaBalogh Ramóna - TKK, magyar-, média-, mozgókép-, és kommunikációtanár

Ezzel a képzéssel a későbbiek során nagyobb esélyem van a munkaerőpiacon való elhelyezkedésre, és szerintem a kommunikáció bármely munkaterületen kifizetődő. Azért ezt a szakot választottam, mert kisgyermekkorom óta szerelmese vagyok a magyar nyelvnek, a magyar irodalomnak, és ehhez a kommunikáció mint olyan, elválaszthatatlan dolog.




bulik-patrikBulik Patrik – MK: műszaki menedzser

A szakmai gyakorlattal és a duális képzés bevezetésével már egyetemistaként lehetőségünk nyílik valódi munkatapasztalat szerzésére. Nyelvtanulásra is kiválóan alkalmas az SZTE, hallgatóként megannyi ösztöndíjra pályázhatunk a világ számos országába. Az egyetemi élet szerves része persze a kikapcsolódás is, melyhez sportolási, kulturális lehetőségeket és kedvezményes belépőket biztosítanak.



További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *