Tanszéki Nyitott Kapuk Napja az SZTE JGYPK-n

Tanszéki Nyitott Kapuk Napját tart az SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Kar minden tanszéke 2011. január 14-én, 10-14 óráig. A tanszékeken az oktatók várják az érdeklődő középiskolásokat és alapszakos hallgatókat, akik bővebb tájékoztatást adnak a karon indított 15 alapképzésről, 21 mesterszakról valamint 31 szakképzésről.

Bővebb információ a csatolt dokumentumban.


Kérjük a sajtó munkatársait, hogy az eseményről előzetesen tájékoztassák a közvéleményt.


Meghívó


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


gizem-gultekin

Gizem Gültekin – ÁJTK: nemzetközi kapcsolatok

Korábban Erasmusosként, jelenleg Stipendium ösztöndíjasként tanulok az SZTE-n. Az intézmény és a város is csodálatos. Számos kapcsolatépítési és kikapcsolódási, sportolási lehetőséget biztosítanak. Nagyszerű élmény és tapasztalat itt tanulni, szeretnék a jövőben is Szegeden maradni és folytatni tanulmányaimat.



Jagri_Adam_kicsiJagri Ádám – ÁOK, általános orvos

Azért választottam az SZTE Orvostudományi karát és azért ajánlom mindenkinek, mert kiváló infrastrukturális keretek között tanulhatunk, emellett szakmailag elismert és hiteles oktatók adják át a tudásukat nekünk nap mint nap. A Hallgatói Önkormányzat által szervezett szabadidős programok, mint például a színház, a mozi, illetve egyéb kulturális események a tanulás melletti kikapcsolódásban segítenek. Számos sportlehetőség is van, amit igénybe vehetünk, mint az esti úszási lehetőség, ami kiváló levezetés lehet a tanulás után.

További hallgatói vélemények >>>