Egyetemi nyílt napok

Érettségi előtt állsz? Tudod már, hova tovább, vagy még nincs konkrét elképzelésed? Biztosra akarsz menni a jelentkezésnél? Ha legalább az egyik kérdésre igennel válaszoltál, akkor itt a helyed!

Országosan több mint tíz helyszínen várja a középiskolásokat az SZTE Road Show, ahol nem csak kiadványok útján ismerheted meg az egyetemi karokat, hanem maguk az egyetemisták mesélnek azok előnyeiről és nehézségeiről. Megtudhatod, hogy az egyes szakok milyen lehetőséget tartogatnak számodra, és segítséget is kaphatsz, hogy, a hozzád legközelebb állót megtaláld. Ezen kívül, jó tanácsokkal is várunk, hogy hogyan emelkedj ki a tömegből, ha nem csak szürke egér szeretnél lenni.

Az SZTE egyetemi nyílt napjai itt érhetők el!


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták



Marton_DorinaMárton Dorina - GTK, pénzügy-számvitel

Mindig is nagyon szerettem a matematikát és a történelmet, így orientálódtam a Gazdaságtudományi Kar felé. Ráadásul a nővérem is itt tanult és ő még jobban motivált ez irányba. A várost külön kiemelném diákbarát jellege miatt. Nagyon szeretem a szakomat, és tudom, hogy közgazdászdiplomával bárhol elhelyezkedhet az ember, akár külföldre is.



Csaszar_Dorina-kicsiCsászár Dorina – BTK, kommunikáció-és médiatudomány MA

Szegediként evidens választás volt a Szegedi Tudományegyetem, mivel erősen kötődök a városhoz. Itt él a családom, a barátaim, a párom. Nem mellesleg az SZTE-nek olyan hírneve, képzési kínálata van, ami miatt megéri ide jelentkezni. Számomra itt van a legjobb specializáció a Kommunikáció-és médiatudomány szakon a többi egyetemhez képest, ezért is választottam az SZTE-t.

További hallgatói vélemények >>>