Nyílt nap az SZTE Móra Ferenc Szakkollégiumban

Nyílt napra várja augusztus 5-én az SZTE Móra Ferenc Szakkollégium azokat a leendő szegedi egyetemistákat, akik bepillantanának az ország legnagyobb és a vidék egyik legjobb szakkollégiumának mindennapjaiba.

Akik még nem tudják pontosan, a lakhatás mely formáját választhatják Szegeden, azokat is szívesen látják augusztus 5-én az SZTE Móra Ferenc Szakkollégiumban. Az intézmény nyílt napján az infrastruktúra mellett a kollégiumban zajló egyedülálló szakmai és közösségi élettel is megismerkedhetnek az érdeklődők.


További információ itt.


nyilt_nap_mora


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták

Iszak KrisztianIszak Krisztián – BTK, szociológia

Egyáltalán nem bántam meg, hogy a Szegedi Tudományegyetemre jelentkeztem, ugyanis a képzés itt sokkal gyakorlatiasabb, mint más egyetemeken. Minden tavasszal részt kell vennünk élesben egy kérdőíves kutatásban, ami a Szeged Studies nevet viseli. Így saját bőrünkön tapasztalhatjuk meg a szakma szépségeit, és hogy mennyi és milyen munka áll egy komplett kutatás lebonyolításában, kivitelezésében. Úgy gondolom, ezáltal egy igazán gyakorlatias tudást kapunk meg.






Szolga_Valentina_kicsiSzolga Valentina – GYTK, gyógyszerész

Már gimnáziumban is Szegedre jártam, így szinte egyenes út vezetett az SZTE-re. Mórahalmi vagyok, így az SZTE helyileg közel van, Szegedet pedig egy vonzó, gyönyörű városnak tartom. Ami nagyon pozitív számomra, hogy a képzés rendkívül gyakorlatorientált, és az egyetemi rangsorokban is jó helyezéseket érünk el.

További hallgatói vélemények >>>