Bezár

Emeld_a_gyereket_a_magasba_Mert_korulottunk_forog_a_vilag

Emeld a gyereket a magasba! Mert körülöttünk forog a világ!

Emeld a gyereket a magasba! Mert körülöttünk forog a világ!

2023. június 08.
2 perc

A Szegedi Tudományegyetem IKIKK Társadalmi Felelősségvállalás Kompetencia Központ részvételével idén már hatodik alkalommal, ezúttal rendhagyó módon szervezi meg a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom a Gyereket a magasba! rendezvényét.

Idén ugyanis flashmob formájában lehet csatlakozni hozzájuk, ezzel is kiállva amellett, hogy a gyerek örök érték, és a jövőt jelenti! A Mert körülöttünk forog a világ! nevű flashmobra minden érdeklődőt várnak június 10-én, szombaton, 11 órától az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központnál.

A nagysikerű kezdeményezésen évente több tízezren vesznek részt az ország számos településén és a határon túl is családi napok, gyerekrendezvények keretében, ahol egyszerre emelik magasba gyerekeiket szüleik. A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom arra törekszik, hogy idén is megmutassa, a gyerek a legnagyobb érték, a boldogság forrása, mert családban élni jó!

A flashmob mottója: Körülöttünk forog a világ! Utalunk ezzel arra, írják a szervezők, hogy szülőként a gyermek, a gyermeknek pedig a szülő jelenti az egész világot. A flashmob alapjának számító körtánc is ezt hivatott kifejezni, melyet a mozgalom Youtube-csatornáján lehet megtalálni, és az érdeklődők onnan tudják ellesni a mozdulatokat. A dal mp3 formátumban itt tölthető le, a koreográfia meg innen is elsajátítható:





A program szegedi szervezője a Szegedi Tudományegyetem IKIKK Társadalmi Felelősségvállalás Kompetencia Központ, a Gyereket a magasba, a Táncolj Babám táncoktatás, és a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom.

flashmob_koreo

Táncoljunk egyet és ünnepeljük hát együtt a gyerekekkel és a szüleikkel is június 10-én, szombaton, 11 órától országszerte! – hangzik a szervezők felhívása.

A program regisztrációhoz kötött, ami itt érhető el, a program Facebook-eseménye itt érhető el.

 

SZTEinfo