kep_masolata

Válaszd első helyen az SZTE MGK-t! – 2018. június 28-án „KITÁRT-KARRAL” várunk!

MEGHÍVÓ

Tisztelt Hallgatójelöltünk!


Köszönjük, hogy felsőoktatási tanulmányainak egyik lehetséges képzési helyeként a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Karát választotta!


Ezúton szeretettel meghívjuk 2018. június 28-ra a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Karára (Hódmezővásárhely, Andrássy út 15.) a KITÁRT KAR c. rendezvényünkre, kötetlen, interaktív programokra, ahol a barátai, családtagjai is szívesen látott vendégek!

Eddigi tájékoztatóinkon képzési kínálatunkról adtunk felvilágosítást, tudományos előadásokat, prezentációkat tartottunk az érdeklődők számára. Ezúttal kötetlen formában lesz lehetőség nemcsak az oktatási épületekkel, hanem az oktatókkal, diáktársakkal, az egyetemi élet színes oldalával történő ismerkedésre is.

2018. június 28-án, csütörtökön 10.00-15.00-ig színes, változatos programokkal várjuk, amelyekben lesz ismerkedés az oktatási épületekkel, szakmai témájú, gyakorlatias programok, tanüzemi, lőtéri bemutató, beszélgetés duális partnereinkkel, bográcsozás, stb. A rendezvény végén értékes SZTE-s díjat sorsolunk ki!

REGISZTRÁLT résztvevőinknek ajándékkal és egytálételes ebéddel kedveskedünk. Kérjük, hogy részvételi szándékát, és a résztvevők számát 2018. június 15-ig részére e-mailben szíveskedjék jelezni.


Üdvözlettel:
Dr. habil. Komarek Levente s. k.
egyetemi docens
oktatási és közkapcsolati dékánhelyettes


PDF letöltése


esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták

Kubik_SzintiaKubik Szintia – BTK, kommunikáció-és médiatudomány MA

Vajdaságiként fontos volt számomra, hogy az egyetem közel legyen az otthonomhoz, ezért választottam a Szegedi Tudományegyetemet, illetve azért is, mert nagyon sok pozitívumot hallottam róla korábban. Szegednek több előnye van: a mérete, a pezsgése és a kedvezményei. Tökéletes mert nagyváros, de mégis kisvárosias a légkör, ami igazán hangulatossá teszi. Rengeteg kulturális program közül tudnak választani a diákok, melyek gyakran párosulnak kedvezményekkel is. Nem bántam meg, hogy idejelentkeztem, mert számtalan lehetőséget biztosít az SZTE a diploma megszerzése után is.


Momen BadarnaMomen Badarna – ÁJTK – international relation

Elsősorban az egyetem nyújtotta ösztöndíj miatt jöttem Szegedre Palesztinából. Miután jobban utánanéztem a képzésnek, megtaláltam, hogy a Szegedi Tudományegyetem világviszonylatban is a legjobb 100 egyetem között van. Ezután nem volt kérdés, hogy én is itt szeretnék tanulni. A város is nagyon szép és igazán diákbarát.
További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *