kep_masolata

Válaszd első helyen az SZTE MGK-t! – 2018. június 28-án „KITÁRT-KARRAL” várunk!

MEGHÍVÓ

Tisztelt Hallgatójelöltünk!


Köszönjük, hogy felsőoktatási tanulmányainak egyik lehetséges képzési helyeként a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Karát választotta!


Ezúton szeretettel meghívjuk 2018. június 28-ra a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Karára (Hódmezővásárhely, Andrássy út 15.) a KITÁRT KAR c. rendezvényünkre, kötetlen, interaktív programokra, ahol a barátai, családtagjai is szívesen látott vendégek!

Eddigi tájékoztatóinkon képzési kínálatunkról adtunk felvilágosítást, tudományos előadásokat, prezentációkat tartottunk az érdeklődők számára. Ezúttal kötetlen formában lesz lehetőség nemcsak az oktatási épületekkel, hanem az oktatókkal, diáktársakkal, az egyetemi élet színes oldalával történő ismerkedésre is.

2018. június 28-án, csütörtökön 10.00-15.00-ig színes, változatos programokkal várjuk, amelyekben lesz ismerkedés az oktatási épületekkel, szakmai témájú, gyakorlatias programok, tanüzemi, lőtéri bemutató, beszélgetés duális partnereinkkel, bográcsozás, stb. A rendezvény végén értékes SZTE-s díjat sorsolunk ki!

REGISZTRÁLT résztvevőinknek ajándékkal és egytálételes ebéddel kedveskedünk. Kérjük, hogy részvételi szándékát, és a résztvevők számát 2018. június 15-ig részére e-mailben szíveskedjék jelezni.


Üdvözlettel:
Dr. habil. Komarek Levente s. k.
egyetemi docens
oktatási és közkapcsolati dékánhelyettes


PDF letöltése


esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták


kartali_tunde_felveteliKartali Tünde - TTIK, biológia PhD

Újvidéken, szerb nyelven fejeztem be a mesterképzést. De mindig is szerettem volna az anyanyelvemen továbbtanulni, mikrobiológiával foglalkozni. Ezért jelentkeztem az SZTE Biológia Doktori Iskolájába. Szegedet mindig is szerettem. Régóta tisztában vagyok azzal is, hogy az itteni egyetem minőségi képzést biztosít, az SZTE Mikrobiológiai Tanszékéről csak jót hallottam. Ezért választottam a Szegedi Tudományegyetem doktori képzését.
Stricz_Walter_kicsiStricz Walter – ÁJTK, jogász

Hogy miért az SZTE? Egyrészt kézenfekvő választás volt dél-alföldi lakosként, másrészt nagyon jókat hallottam magáról az intézményről is. Úgy gondolom, hogy világszínvonalon is ez egy kiemelkedő egyetem, nagyon jó szakmai képzést nyújt a hallgatóknak. Véleményem szerint, aki a mi egyetemünket választja, az egy piacképes diplomát szerezhet, ezután pedig nagyon jó állásokra pályázhat. Kiemelném saját tapasztalataim alapján, hogy magas szakmai kvalitásokkal rendelkező tanári kar áll a hallgatók rendelkezésére, az oktatók többsége készséggel segít azoknak a diákoknak, akik érdeklődnek az adott téma, terület iránt.

További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *