Elakadtál a felvételiben? Kérdezd Bercit!

Idén is várja a felvételivel kapcsolatos kérdéseket Berci, a Szegedi Tudományegyetem chatbotja. Berci Messenger üzenetek formájában mesél többek között a ponthatárokról vagy a felvételi követelményekről. Bercitől bármit kérdezhetsz a felvételi kapcsán az összetettebb témákhoz az SZTE felvételi szakértőit hívja segítségül.

Fiatalos formában segíti leendő hallgatóit a Szegedi Tudományegyetem. A továbbtanulás előtt állók az SZTE Felvételi Facebook oldalán tehetik fel kérdéseiket BerciBotnak, aki bármilyen SZTE-hez kapcsolódó kérdésben segít az érdeklődőknek. Mindent tud például a felvi.hu használatával, a nyelvvizsgával, az emelt érettségivel és a ponthatárokkal kapcsolatban. Ha Berci egy komplex kérdést kap, az SZTE Felvételi szakértőit hívja segítségül, akik bekapcsolódnak a Messenger beszélgetésbe és segítenek a felvételi előtt álló középiskolásoknak.


BerciBot, az SZTE leghíresebb tudósáról kapta nevét, az egyetlen magyar Nobel-díjasról, aki hazai kutatásáért kapta meg a legrangosabb tudományos elismerést. Szent-Györgyi Albert 1937-ben nyerte el a Nobel-díjat és kutatásainak színhelye az SZTE volt, melynek 1940-1941 között rektora volt.


Keresd BerciBotot a Szegedi Tudományegyetem Felvételi Facebook oldalán!


esza_felso

plakat

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták


gizem-gultekin

Gizem Gültekin – ÁJTK: nemzetközi kapcsolatok

Korábban Erasmusosként, jelenleg Stipendium ösztöndíjasként tanulok az SZTE-n. Az intézmény és a város is csodálatos. Számos kapcsolatépítési és kikapcsolódási, sportolási lehetőséget biztosítanak. Nagyszerű élmény és tapasztalat itt tanulni, szeretnék a jövőben is Szegeden maradni és folytatni tanulmányaimat.Kubik_SzintiaKubik Szintia – BTK, kommunikáció-és médiatudomány MA

Vajdaságiként fontos volt számomra, hogy az egyetem közel legyen az otthonomhoz, ezért választottam a Szegedi Tudományegyetemet, illetve azért is, mert nagyon sok pozitívumot hallottam róla korábban. Szegednek több előnye van: a mérete, a pezsgése és a kedvezményei. Tökéletes mert nagyváros, de mégis kisvárosias a légkör, ami igazán hangulatossá teszi. Rengeteg kulturális program közül tudnak választani a diákok, melyek gyakran párosulnak kedvezményekkel is. Nem bántam meg, hogy idejelentkeztem, mert számtalan lehetőséget biztosít az SZTE a diploma megszerzése után is.

További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *