SZTE GMF 2012. március

Megújult a GMF honlap
2012. március 26.

Kívül-belül megújult honlappal köszöntjük látogatóinkat!


A frissített honlap arculata illeszkedik az egyetem más egységeinél megszokott képvilágba. Tartalmát tekintve minél informatívabb, lényegretörőbb adatokkal igyekszünk megkönnyíteni minden egyetemi polgárnak, és külső látogatónak a gyors tájékozódást! Az oldal tartalma feltöltés alatt áll, reméljük, hamarosan minden fontos információ elérhetővé válik ezen keresztül.

2012. március 26.

A gazdasági és műszaki főigazgatóság elkötelezett a környezetbarát megoldások alkalmazása és a környezettudatos magatartás népszerűsítése mellett.

2012. március 09.

Több új informatikai megoldással - köztük elektronikus könyvkéréssel, számítógépes vizsgáztatási lehetőséggel is - könnyíti a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) Klebelsberg Könyvtára a hallgatók munkáját. A fejlesztésekre TÁMOP pályázati forrásból volt lehetősége az intézménynek.

2012. március 09.

Ötvennél több alapítvány, non-profit szervezet nyújt segítséget a Szegedi Tudományegyetem oktatási és kutatási céljainak eléréséhez, a klinikai munkához. Az SZTE hallgatóit, munkatársait, továbbá a klinikai betegellátást támogató alapítványok idén is számítanak a személyi jövedelemadó 1%-ából származó bevételre.

2012. március 01.

Egy focipályányi napelemmel évente 27-28 millió forintot spórol a Szegedi Tudományegyetem, A régió legzöldebb egyeteme 24 épületére 2754 napelemet helyeznek ki egy uniós pályázat részeként.

2012. március 01.

A Szegedi Tudományegyetem Füvészkertje növényház és sziklakert felújítással ünnepli 90 éves fennállását.