2023. október 5., csütörtök

SZTE GSZ 2017. március

2017. március 07.

Az alábbiakban szeretnénk egy összefoglaló tájékoztatást adni az Egyetem érintett egységei, munkatársai részére azokról az információkról, amelyek a számlák kibocsátása, befogadása során adózási kérdéseket érintenek.

Attól függően, hogy mely vállalkozás milyen adózási módokat választ, különböző adatokat kell feltüntetnie az általa kibocsátott számlákon. A számlát befogadónak figyelni kell ezekre, mert számos esetben ez azt jelenti, hogy neki is van valamilyen tennivalója az adóelszámolás területén és nemcsak az a feladata, hogy a kapott számlát kifizesse.

A SZTE Beszerzési és Szolgáltatási Iroda tájékoztatója a 2017. március 1-től használatos új igénylőlap és teljesítés igazolás nyomtatványok bevezetéséről
2017. március 02.

A SZTE Beszerzési és Szolgáltatási Iroda tájékoztatja az egyetemi egységeket, hogy az árubeszerzési illetve szolgáltatás beszerzési igényekhez kapcsolódóan 2017. március 1-től új igénylőlapokat és teljesítés igazolás formanyomtatványt vezet be, mely nyomtatványok honlapunkon a „GSZ / Beszerzési és Szolgáltatási Iroda / Dokumentumtár / Nyomtatványok” menüpont alatt mindenki számára elérhetők.

A hatályba lépés dátumától a beszerzési igényeket csak a helyesen kitöltött új igénylőlapok megküldése esetén tudjuk befogadni.


A dokumentumok ide kattintva tölthetők le.