SZTE GMF 2014. december

Pályázati felhívás a Szeged, 20294/1 hrsz.-ú Szeged, Semmelweis u. 6. szám alatti felépítményben elhelyezkedő ingatlanrész (büfé) bérletére vonatkozóan
2014. december 11.

A Szegedi Tudományegyetem meghirdeti átlátható szervezet részére – a Nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény, az állami vagyonról szóló 2007. évi CVI. törvény és a Szegedi Tudományegyetem és a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. között megkötött vagyonkezelési szerződés, illetőleg a Szegedi Tudományegyetem Vagyonkezelési szabályzata alapján – a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ 265 ágyas klinikai épületében lévő büfé ingatlanrészt bérleteztetés útján történő hasznosításra.

 

A dokumentum ide kattintva tölthető le.
Változás a SZTE GMF Vagyongazdálkodási Iroda Dokumentumtárában
2014. december 09.

A SZTE GMF Vagyongazdálkodási Iroda Dokumentumtárában a Körlevelek, közlemények rovatban a Bérleti szerződések főbb tartalmi elemeit összefoglaló dokumentum III. része megváltozott.

A rövid időtartamú, vagy nem kizárólagosan használt helyiségek vonatkozásában az energia elszámolás kérdése a könnyebb értelmezhetőség és a szerződésekhez kapcsolódó adminisztrációs kérdések optimalizálása érdekében pontosításra került.

 

A dokumentum ide kattintva tölthető le.