Szegedi Tudományegyetem  Ahol tudás és szándék találkozik

SZTE Nemzetközi Utazásszervezés  --  Szolgáltatások - adatlapok

Szolgáltatások - Adatlapok


Tisztelt utasaink! Kedves ügyintézők!

 

Kérjük, hogy az ajánlatkéréshez a leigazolt, pénzügyi ellenjegyzéssel ellátott scannelt utazási határozatot, a regisztrációs számmal ellátott önkéntes szerződéssel vagy hallgatói szerződéssel rendelkező utasok részére megrendelt szolgáltatások esetén, a szerződések scannelt példányát is legyenek kedvesek a kitöltött online adtalap e-mailben kapott példányához csatolva, vagy a WORD formátumú adatlappal együtt az utazasszervezes@gmf.u-szeged.hu e-mail címre elküldeni. Abban az esetben, ha az önkéntes szerződés aláíratása folyamatban van a megrendelést megelőzően, az SZTE Nemzetközi Utazásszervezés honlapjának Szabályzatok menüpontjában található „Nyilatkozat önkéntes szerződés folyamatáról” nyomtatványt kérjük kitöltve, leigazoltatva, scannelve eljuttatni az utazasszervezes@gmf.u-szeged.hu e-mail címre. Ezek hiányában nem áll módunkban a beérkezett adatlapot feldolgozni!

 

Az utazási határozaton valamennyi megrendelni kívánt szolgáltatás témaszámát tüntessék fel! Az adatlapon és az utazási határozaton megadott témaszámoknak, utazás időpontjának egyeznie kell. Több témaszám feltüntetése esetén, valamennyi témaszám felelősének és pénzügyi ellenjegyzőjének az aláírása szükséges az utazási határozaton. OTKA pályázatok és Uniós forrás terhére megrendelt szolgáltatások esetén, a szolgáltatás és annak közbeszerzési díja+ÁFA költségének TEV KCS kódját kérjük az utazási határozaton feltüntetni.

 

Együttműködésüket köszönjük!header_img_1

 

Autóbérlés, vízumigénylés, konferencia regisztrációs díj fizetés, buszjegy, vonatjegy, kompjegy, repülőjegy, transzfer, szállás vagy biztosítás igénylés esetén kérjük, az alábbiakban található adatlapok közül szíveskedjen a megfelelőt kitölteni és az utazasszervezes@gmf.u-szeged.hu e-mail címre megküldeni.