Új pályázati lehetőségek az SZTE polgárai számára

Megjelentek a legfrissebb ösztöndíjfelhívások a Nemzeti Kiválóság Program keretében. Az SZTE hallgatóinak és oktatóinak is érdemes böngészniük a kiírásokat.

A 2013. áprilisi konvergenciameghirdetések keretében különböző kategóriákban mesterszakos hallgatók, posztdoktorok, Magyarországon és külföldön dolgozó tapasztalt kutatók pályázhatnak a Nemzeti Kiválósági Program keretében. A következő ösztöndíj-lehetőségek érhetőek el: Eötvös Loránd Hallgatói Ösztöndíj a konvergenciarégiókban, Magyary Zoltán Posztdoktori Ösztöndíj a konvergenciarégiókban, Szent-Györgyi Albert Hazahívó Ösztöndíj tapasztalt kutatóknak (konvergenciaprogram), illetve Szentágothai János Tapasztalt Kutatói Ösztöndíj tapasztalt oktató-kutatóknak a konvergenciarégiókban.

 

A pályázatokkal, a jelentkezéssel és a dokumentációval kapcsolatos tudnivalók az alábbi linkeken érhetőek el.

 

Meghirdetett ösztöndíjpályázatok:

Eötvös Loránd Hallgatói Ösztöndíj a konvergenciarégiókban
A pályázati dokumentáció ide kattintva érhető el.

Magyary Zoltán Posztdoktori Ösztöndíj a konvergenciarégiókban
A pályázati dokumentáció ide kattintva érhető el.

Szent-Györgyi Albert Hazahívó Ösztöndíj tapasztalt kutatóknak (konvergenciaprogram)
A pályázati dokumentáció ide kattintva érhető el.

Szentágothai János Tapasztalt Kutatói Ösztöndíj tapasztalt oktató-kutatóknak a konvergenciarégiókban
A pályázati dokumentáció ide kattintva érhető el.

 nemzeti_kivalosag_program_kiemelt_250x250

SZTEinfo

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_39

Az SZTE BTK-n 2024. július 6-án tartjuk a nyári diplomaosztót, amelyen több száz diák és hozzátartozóik vesznek majd részt. A februári eseményen egyik hallgatónknak már lehetősége volt a bemutatkozásra, és a pozitív visszajelzések tükrében ezt a hagyományt szeretnénk is folytatni: hogy egy BTK-s hallgató, oktató vagy dolgozó előadásával búcsúztassuk el a diplomájukat megszerző diákokat!


Ha tehetséges vagy valamiben és szívesen megmutatnád ezt egy több száz fős közönség előtt, olvasd el a részleteket, és jelentkezz június 9-ig!