SZTE BTK 2017. június

2017. július 26.

A júniusi SzemeSZTErben látványos képeket mutatunk be a nyári Füvészkertről, ahol egy-két érdekességet is megtudunk. Voltunk a PszichoKávéházban, bemutatunk két Sófi-díjas lányt, akik mindketten a Zeneművészeti Kar hallgatói, kicsit szétnéztünk a DUÉ-n, ahol átvettünk egy díjat is.

2017. június 29.

Az Apertúra Magazin (http://magazin.apertura.hu/) „Láthatatlan Szeged” címmel pályázatot hirdet olyan rövid írásművek (2.500-5.000 leütésnyi esszék), fotóesszék (6-10 fotó képaláírással) vagy (kb. 2-5 perces) videoesszék készítésére, melyek Szeged város vizuális hirdetési kultúráját (plakátok, kirakatok), graffiti- és street art jelenségeit, a szegedi szórakozóhelyek és vendéglátóipari helyek (éttermek, hotelek, panziók, kávézók, stb.) belső tereit és design-jait, valamint a helyi zenekarok promóciós videoklipjeit elemzik, értelmezik.

2017. június 12.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_36

Hetvenhét kutató, köztük az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi kar öt munkatársa vette át 2024 áprilisában az MTA doktora címért járó oklevelet. Az Országos Széchényi Könyvtárban szervezett ünnepélyes átadón várták azon kutatókat, akik kiemelkedő tudományos munkásságukat egy doktori műben összegezték, eredményeik egy kiemelt részét pedig sikeresen megvédték.