Bölcsész Egyetemi Tavasz


 

tavasz


Az SZTE Kulturális Iroda 14. Egyetemi Tavasza 2018. április 11-én kezdődik, és május 18-áig tart, melyen a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kara is számos programmal vesz részt. Például az idén első alkalommal, de hagyományteremtő szándékkal megrendezésre kerülő, három napos Bölcsészfesztivál és az AudMax esték nagy sikerű ismeretterjesztő előadásai várják nemcsak az egyetem, hanem Szeged város és környékének polgárait. A Bölcsészkar főépülete pedig a Szegedi Egyetemi Színház mellett idén a Szegedi Nemzetközi Gitárfesztivál programjainak is helyszínéül szolgál majd. A különböző tanszéki előadássorozatok, beszélgetések mellett a kar oktatói, doktoranduszai és hallgatói számos egyéb rendezvény szervezői és fellépői lesznek.


 

Bővebb információ: Egyetemi Tavasz 2018 (PDF)

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_39

Az SZTE BTK-n 2024. július 6-án tartjuk a nyári diplomaosztót, amelyen több száz diák és hozzátartozóik vesznek majd részt. A februári eseményen egyik hallgatónknak már lehetősége volt a bemutatkozásra, és a pozitív visszajelzések tükrében ezt a hagyományt szeretnénk is folytatni: hogy egy BTK-s hallgató, oktató vagy dolgozó előadásával búcsúztassuk el a diplomájukat megszerző diákokat!


Ha tehetséges vagy valamiben és szívesen megmutatnád ezt egy több száz fős közönség előtt, olvasd el a részleteket, és jelentkezz június 9-ig!