2

Céges szolgáltatások

Amennyiben az SZTE hallgatói, frissdiplomásai számára szeretnék elérhetővé tenni gyakornoki programjukat, meghirdetni szakmai gyakorlati helyeiket, állásajánlataikat, frissdiplomás programjukat vagy versenyekbe, projektekbe vonnák be hallgatóinkat, ajánljuk figyelmükbe az SZTE Karrier Iroda céges szolgáltatásait.

Gyakornoki helyek, állásajánlatok közvetítése


Kiterjedt céges kapcsolatrendszerünkből merítve igyekszünk minél több gyakornoki és ösztöndíj lehetőség, állásajánlat, frissdiplomás program vagy verseny közzétételével segíteni hallgatóink elhelyezkedését, aktív szerepet vállalva a leendő munkavállalók és a munkáltatók egymásra találásában. Partneri hálózatunkat folyamatosan bővítjük, adatbázisunkban több száz regionális és országos cég szerepel.


Céges bemutatkozások, nyílt napok, gyárlátogatások, szakmai rendezvények


A Karrier Iroda kiemelt szerepet vállal toborzási célú rendezvények népszerűsítésében, lebonyolításában. Az utóbbi években számos olyan online lehetőség nyílt a hallgatók számára, amelynek köszönhetően megismerhették az adott vállalat környezetét, kultúráját, az egyes részlegek, osztályok munkáját, a betölthető munkaköröket. Szívesen osztunk meg cégekről készült videókat, interjúkkal színesített bemutatkozásokat vagy közreműködünk nyílt napok, gyárlátogatások, egyéb szakmai rendezvények hallgatókhoz való eljuttatásában.


Üzleti reggelik, munkaerő-piaci kutatások


Az SZTE Karrier Iroda által szervezett üzleti reggelik célja, hogy találkozási lehetőséget teremtsünk céges partnereink és az érintett egyetemi karok vezetői között, ezáltal elősegítsük a karokon folyó kutatási, oktatási tevékenységek megismerését, további együttműködések, közös projektek kiépítését.

Munkaerő-piaci kutatásainkkal egy-egy ágazat aktuális helyzetének megismerésére törekszünk illetve a munkáltatói elvárások, szempontok feltérképezésére, hogy a Karrier Iroda és az Egyetem képzéseit ezzel összhangban fejleszthessük.


Friss hírek

Friss hírek RSS

honlapra_3._6

A Camp America program, illetve az AIFS, az egyik legnagyobb szervezetként működik, 1969 óta. Évente több mint 8000 fiatalt közvetít 25 országból világszerte az USA több száz nyári táborába. Magyarországon 2018 óta a Meló-Diák Hálózattal együttműködve biztosít lehetőséget fiataloknak a J1-es kulturális csereprogramban való részvételre. Táborainkat rendszeresen látogatjuk mi is, mind az amerikai és mind a budapesti irodából!

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Céges partnereink jobbnál jobb lehetőségekkel várnak Téged is novemberben! Próbainterjú, céglátogatás, nyílt nap vagy gyakornoki ajánlat iránt érdeklődsz? Akkor ne felejts el beleolvasni az októberi hírlevélbe!

honlapra_3._5

Frissdiplomás lehetőségek, csak Neked! Az ország legjobb cégeinek programjait válogattuk össze, ügyelve a sokszínűségre. Ha közel vagy a diplomázáshoz, ha fejlesztenéd magad, ha szeretnéd a tudásodat valós projektekbe fektetni, itt az idő - vágj bele! Ne csüggedj, ha épp nincs jelentkezési időszak - mentsd el későbbre!Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3