2

Céges szolgáltatások

Amennyiben az SZTE hallgatói, frissdiplomásai számára szeretnék elérhetővé tenni gyakornoki programjukat, meghirdetni szakmai gyakorlati helyeiket, állásajánlataikat, frissdiplomás programjukat vagy versenyekbe, projektekbe vonnák be hallgatóinkat, ajánljuk figyelmükbe az SZTE Karrier Iroda céges szolgáltatásait.

Gyakornoki helyek, állásajánlatok közvetítése


Kiterjedt céges kapcsolatrendszerünkből merítve igyekszünk minél több gyakornoki és ösztöndíj lehetőség, állásajánlat, frissdiplomás program vagy verseny közzétételével segíteni hallgatóink elhelyezkedését, aktív szerepet vállalva a leendő munkavállalók és a munkáltatók egymásra találásában. Partneri hálózatunkat folyamatosan bővítjük, adatbázisunkban több száz regionális és országos cég szerepel.


Céges bemutatkozások, nyílt napok, gyárlátogatások, szakmai rendezvények


A Karrier Iroda kiemelt szerepet vállal toborzási célú rendezvények népszerűsítésében, lebonyolításában. Az utóbbi években számos olyan online lehetőség nyílt a hallgatók számára, amelynek köszönhetően megismerhették az adott vállalat környezetét, kultúráját, az egyes részlegek, osztályok munkáját, a betölthető munkaköröket. Szívesen osztunk meg cégekről készült videókat, interjúkkal színesített bemutatkozásokat vagy közreműködünk nyílt napok, gyárlátogatások, egyéb szakmai rendezvények hallgatókhoz való eljuttatásában.


Üzleti reggelik, munkaerő-piaci kutatások


Az SZTE Karrier Iroda által szervezett üzleti reggelik célja, hogy találkozási lehetőséget teremtsünk céges partnereink és az érintett egyetemi karok vezetői között, ezáltal elősegítsük a karokon folyó kutatási, oktatási tevékenységek megismerését, további együttműködések, közös projektek kiépítését.

Munkaerő-piaci kutatásainkkal egy-egy ágazat aktuális helyzetének megismerésére törekszünk illetve a munkáltatói elvárások, szempontok feltérképezésére, hogy a Karrier Iroda és az Egyetem képzéseit ezzel összhangban fejleszthessük.


Friss hírek

Friss hírek RSS

Honlapra

We would like to invite you to take part in a virtual workshop led by Amazon Software Development Engineers! This workshop will give you a chance to improve your technical interview skills and will be facilitated by experienced interviewers and current engineers.

Honlapra_3

A Szegedi Tudományegyetem energiatakarékossági okokból az energiaárak rendkívüli alakulására tekintettel 2022. augusztusában - a korábbi évekhez hasonlóan - rendkívüli központi bezárást rendelt el.

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Középpontban a szakmai gyakorlat! Tekintsd meg az ügyfélfogadási rendet, leadási határidőket és nézd meg a legfrissebb tájékoztató videót!Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3