2021. április 22., csütörtök

partnerek_egyuttmukodes

Szolgáltatásaink


Az SZTE Karrier Iroda egyik legfontosabb célkitűzése a hallgatók és a munkaerő-piaci szereplők közötti kapcsolatok építése, a két fél közötti kiterjedt kommunikációs lehetőségek biztosítása, illetve a munkaerő-piaci kereslet és kínálat közelítése. Ennek érdekében igyekszünk minél több olyan csatornát biztosítani, ahol a munkaadók és jövőbeli munkavállalók kölcsönösen informálódhatnak a legfontosabb aktualitásokról.
Céges partnereink számára olyan szolgáltatásokat nyújtunk, melyekkel bárhonnan, bármikor megoszthatják állásajánlataikat, gyakornoki és egyéb programjaikat a hallgatókkal.
 
Ingyenes szolgáltatásaink – könnyedén, bárhol, bármikor
 

Partnereink a varga.edit@szte.hu e-mail címen oszthatják meg velünk gyakornoki- és állásajánlataikat.


A felhívásokat rendszeresen közzétesszük a több, mint 5500 követővel rendelkező Facebook oldalunkon, valamint honlapunk főoldalán a Gyakornoki és állásajánlatok menüpontban.Prémium szolgáltatások - célzott elérés, személyes kapcsolat

 

A toborzást és a legmegfelelőbb jövőbeli munkavállalók kiválasztását, a vállalati márka építését sok esetben egyedi, az adott cégre szabott kampányokkal lehet a leghatékonyabban támogatni. Partnereink többek között az alábbi lehetőségek közül választhatnak:


– hallgatók célzott elérése az igényeknek megfelelő toborzási csatornákon keresztül – az érintett karokon dolgozó munkatársak bevonásával

– további megjelenési lehetőségek honlapunkon - bannerkampány, PR-cikk,

– megjelenés az SZTE Karrier Napokon – a kapcsolódó lehetőségekről az alábbi elérhetőségeken tájékozódhatnak:


E-mail: karriernap@uniservszte.hu
Telefon: 06-30/144-8075 vagy 06-30/144-8080

 
 

Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep

Programajánló: Virtuális események a Morgan Stanley-nél, Level UP! Utánpótlás-és Gyakornoki Program. Kattints a részletekért, hogy ne maradj le egyik eseményről sem!

okn_webap_banner

Nemcsak gyakornoki-, vagy munkahelyet találhatnak a Szegedi Tudományegyetem hallgatói a Online Karriernapokon, de az azt megelőző Felkészítő Programokon többek között megtanulhatnak önéletrajzot írni, kipróbálhatják magukat interjúkon, és pályatervezési tanácsadáson is részt vehetnek.

passportphoto_fejlec

A koronavírus időszaka alatt sok ügyintézés korlátozottan működik, frissen végzett hallgatóként a munkakeresés nem egyszerű. Ismerd meg a Passport Photo Online nyújtotta lehetőségeket. Készíts képet, szerkeszd tökéletesre - egyszerűen!
Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3