partnerek_egyuttmukodes

Szolgáltatásaink


Az SZTE Karrier Iroda egyik legfontosabb célkitűzése a hallgatók és a munkaerő-piaci szereplők közötti kapcsolatok építése, a két fél közötti kiterjedt kommunikációs lehetőségek biztosítása, illetve a munkaerő-piaci kereslet és kínálat közelítése. Ennek érdekében igyekszünk minél több olyan csatornát biztosítani, ahol a munkaadók és jövőbeli munkavállalók kölcsönösen informálódhatnak a legfontosabb aktualitásokról.
Céges partnereink számára olyan szolgáltatásokat nyújtunk, melyekkel bárhonnan, bármikor megoszthatják állásajánlataikat, gyakornoki és egyéb programjaikat a hallgatókkal.
 
Ingyenes szolgáltatásaink – könnyedén, bárhol, bármikor
 

Partnereink a varga.edit@szte.hu e-mail címen oszthatják meg velünk gyakornoki- és állásajánlataikat.


A felhívásokat rendszeresen közzétesszük a több, mint 5500 követővel rendelkező Facebook oldalunkon.


 

Prémium szolgáltatások - célzott elérés, személyes kapcsolat
 
A toborzást és a legmegfelelőbb jövőbeli munkavállalók kiválasztását, a vállalati márka építését sok esetben egyedi, az adott cégre szabott kampányokkal lehet a leghatékonyabban támogatni. Partnereink többek között az alábbi lehetőségek közül választhatnak:


hallgatók célzott elérése az igényeknek megfelelő toborzási csatornákon keresztül – az érintett karokon dolgozó munkatársak bevonásával

további megjelenési lehetőségek honlapunkon - bannerkampány, PR-cikk,

megjelenés az SZTE Karrier Napokon – a kapcsolódó lehetőségekről az alábbi elérhetőségeken tájékozódhatnak:

 
E-mail: karriernap@uniservszte.huTelefon: 06-30/144-8075 vagy 06-30/144-8080
 Amennyiben kérdése, kérése lenne a fenti szolgáltatások kapcsán, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, keresse kolleganőnket, Varga Editet a varga.edit@szte.hu e-mail címen.


 

Friss hírek

Friss hírek RSS

1170_430_honlap_61

A Deloitte elindította a fiatalok munkaerőpiaci véleményét felmérő nemzetközi kutatásának következő kiadását. A felmérésre Közép-Európa 18 országában és Franciaországban kerül sor, a kutatás célcsoportja a 18-30 éves egyetemista és a felsőoktatásban diplomázott pályakezdő fiatalok, az idei adatfelvétel november 9-én zárul.

nyito1_1170x423

A EUGLOH projektben az interkulturális kommunikációt fejlesztő kurzust indítanak a párizsi egyetem és az SZTE ÁJTK oktatói. Az angol nyelvű tréningen a két egyetem hallgatói működnek együtt.

barbara_oakley

Interaktív, online előadásaival Szegeden vendégeskedik Barbara Oakley, a világ legnépszerűbb online kurzusának oktatója. Az amerikai mérnök professzor kutatása az idegtudomány és a társas viselkedés közötti összefüggésre fókuszál.Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3