partnerek_egyuttmukodes

Szolgáltatásaink


Az SZTE Karrier Iroda egyik legfontosabb célkitűzése a hallgatók és a munkaerő-piaci szereplők közötti kapcsolatok építése, a két fél közötti kiterjedt kommunikációs lehetőségek biztosítása, illetve a munkaerő-piaci kereslet és kínálat közelítése. Ennek érdekében igyekszünk minél több olyan csatornát biztosítani, ahol a munkaadók és jövőbeli munkavállalók kölcsönösen informálódhatnak a legfontosabb aktualitásokról.
Céges partnereink számára olyan szolgáltatásokat nyújtunk, melyekkel bárhonnan, bármikor megoszthatják állásajánlataikat, gyakornoki és egyéb programjaikat a hallgatókkal.
 
Ingyenes szolgáltatásaink – könnyedén, bárhol, bármikor
 

Partnereink a varga.edit@szte.hu e-mail címen oszthatják meg velünk gyakornoki- és állásajánlataikat.


A felhívásokat rendszeresen közzétesszük a több, mint 5500 követővel rendelkező Facebook oldalunkon.


 

Prémium szolgáltatások - célzott elérés, személyes kapcsolat
 
A toborzást és a legmegfelelőbb jövőbeli munkavállalók kiválasztását, a vállalati márka építését sok esetben egyedi, az adott cégre szabott kampányokkal lehet a leghatékonyabban támogatni. Partnereink többek között az alábbi lehetőségek közül választhatnak:


hallgatók célzott elérése az igényeknek megfelelő toborzási csatornákon keresztül – az érintett karokon dolgozó munkatársak bevonásával

további megjelenési lehetőségek honlapunkon - bannerkampány, PR-cikk,

megjelenés az SZTE Tavaszi (március) és Őszi (október) Állásbörzéjén – a kapcsolódó lehetőségekről az alábbi elérhetőségeken tájékozódhatnak:

 
A Szegedi Tudományegyetem hallgatóit célzó egyéb promóciós lehetőségek, marketingkampányok részletesen ….. olvashatóak.
 

Amennyiben kérdése, kérése lenne a fenti szolgáltatások kapcsán, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, keresse kolleganőnket, Varga Editet a varga.edit@szte.hu e-mail címen.


 

Friss hírek

Friss hírek RSS

szte_the_20202

Július elsejétől – többek között – sor kerülhet külföldi kiküldetések elrendelésére és hivatalos külföldi delegációk fogadására, valamint engedéllyel lehetőség van zárt és nyílt helyen a 100 főnél több személy részvételével tervezett rendezvények megtartására is. A kollégiumok kivételével az egyetemi épületek július elsejétől szabadon látogathatók, így a Karrier Iroda is.

GTK_hirlevel_boritokep

A legfrissebb gyakornoki és álláslehetőségekkel.

eugloh

This training programme is focused on innovation in health, so as to contribute to improve the development of different business ideas and new business creation, within the framework of methodologies and techniques for defining and validating business models such as Business Model Canvas, by Alexander Osterwalder and Customer Development, by Steve Blank.Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3