Honlapra_26

Élelmiszer-tudományi gyakornok - SZTE Mérnöki Kar Élelmiszermérnöki Intézet

Gyakornoki pozíció megnevezése: Élelmiszer-tudományi gyakornok


Ellátandó feladatok: A mikrobák varázslatos világa. A Föld legősibb szervezeteinek, a cyanobaktériumoknak, a kékmoszatoknak és a mikroalgáknak a megismerése. Mikroalgák tenyésztése és vizsgálata. Laboratóriumi kísérletek rejtelmeinek megismerése, a lebonyolításban való részvétel.


Szakmai gyakorlat időtartama: minimum 120 óra (előírás szerint), előre egyeztetett időpontban, a gyakornok órarendjéhez igazodva

Munkavégzés helye: SZTE Mérnöki Kar - Élelmiszermérnöki Intézet (Szeged, Mars tér 7.)

Szakmai gyakorlat várható kezdete: közös egyeztetés után, várhatóan 2023. október

Jelentkezési feltételek: alapvető biológiai ismeretek


Elvárások: érdeklődés, kíváncsiság, megbízhatóság, hatékony munkavégzés

Előnyt jelent: alapvető laboratóriumi ismeretek


Elsősorban a MK és a TTIK alap- vagy mesterszakos Élelmiszermérnök, Élelmiszer-biztonsági és –minőségi mérnök, Biológus, Biomérnök hallgatóinak jelentkezését várjuk. Az ÁOK, ETSZK, FOK, GYTK karok hallgatóit is szívesen látjuk.

A gyakornoki program során lehetőség nyílik pályakezdőként kamatoztatható laboratóriumi gyakorlat megszerzésére.

A pályázatokat az alábbi címre várjuk:

Varga Krisztina

vargak@mk.u-szeged.hu

+36 62 546 025


A fogadóintézményhez a jelentkezések beérkezési határideje: legkésőbb 2023. 09.18


Jelentkezés módja: Rövid önéletrajz és motivációs levél


Friss hírek

Friss hírek RSS

honlapra_3._26

Juniusi_hirlevel

Kezdj el időben készülni az őszi szemeszterre, szemezgess a legfrissebb gyakornoki ajánlatok közül!

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep

A pályázati felhívás célja lehetőséget biztosítani a felsőoktatási tanulmányaikat folytató hallgatók részére annak érdekében, hogy közelebb kerülhessenek a biztosítási szakmához, megismerhessék a szakma 21. századi legfontosabb kihívásait.



Kövess minket



facebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3