044A2911

VIP Színházlátogatás az SZTE+ szervezésében

Zártkörű rendezvényt szervezett 2022. március 3-án az SZTE+ csapata a Szegedi Nemzeti Színházba, ahol tizenkét ezüst és arany fokozatot elért hallgató vehette át oklevelét, valamint részt vehetettek egy körbevezetésen is.

Az eseményt Koncz Erika, a program egyik szervezője nyitotta meg, aki köszöntötte a hallgatókat, és kifejezte örömét, hogy a közelmúltban mennyien teljesítették az ezüst és arany kihívásokat. Ezt követően a hallgatók átvették megérdemelt okleveleiket és ajándéktárgyaikat, valamint koccintottak az elért sikerekre. Ezután vette kezdetét a nem mindennapi körbevezetés, a színház egyik önkéntese, Gombos Erzsébet kalauzolásával.

044A2878 044A2747

A színház bejárása az előtérből indult, ahol először az intézmény izgalmas történetével ismerkedtek meg a hallgatók, akik az építészeti jellegzetességekről is hallhattak. Miután a résztvevők megcsodálták az aranyozott oszlopokat és az emléktáblákat, utuk egyenesen a káprázatos Foyer-ba vezetett, ahol a hely szépségét kihasználva csoportkép is készült a meghívottakról.

044A2973

A kulisszák mögé csak ezután pillantottak be a hallgatók. A királyi páholyból csodálhatták meg a színház lenyűgöző nézőterét és színpadát, majd a sorok között helyet foglalva hallgathattak meg néhány kulisszatitkot és érdekességet, többek között a vasfüggönyről, valamit a kupolát ékesítő óriás-csillárról.

044A3048

A látogatás végén a színpad mögé is be lehetett nézni. A legexkluzívabb élmény a program végén érte a hallgatókat, amikor a színpad alá is bemehettek, és megtekinthették többek között a zenekari árkot. A rendezvény végén az egyetemisták kifejezték köszönetüket, hogy ilyen tartalmas eseményre kaptak meghívást; számukra ez is bizonyította, hogy megéri teljesíteni az SZTE+ kihívásait, ha ilyen különleges a jutalom érte.

SZTEinfo

Fotó: Sahin-Tóth István


esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták


nogradi-eszterNógrádi Eszter – GTK: kereskedelem és marketing

Ha szeretnéd, hogy diplomád bárhol a világon megállja a helyét, az SZTE-t csak ajánlani tudom! Sokat kell tanulni, de megéri. Rengeteg kikapcsolódási lehetőség vár és a közösségi élet is szuper. A képzés rendkívül hallgató-központú, kellemes és segítőkész mindenki, az oktatók szakmailag rendkívül felkészültek.
Toth_FanniTóth Fanni - JGYPK, andragógia

Azért jöttem Szegedre, mert a közelben lakom, de egyébként is szívesen választottam volna az SZTE-t, mert nagyon sok jót hallottam róla. Azért szeretem nagyon a JUGYU-t, mert színes és pezsgő a kari élet, a tanárok nagyon segítőkészek, nagyon sok mindenben segítenek, sok a gyakorlat, ami szerintem pozitívum, ennek révén a jövőben el lehet helyezkedni.További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *