tanfolyam

Emelt szintű érettségi tanfolyamok indulnak az SZTE Junior Akadémián!

Kiváló tanárokkal, magas színvonalú oktatással, online és tantermi részvételi lehetőséggel ismét indulnak emelt szintű érettségi felkészítő tanfolyamok a Szegedi Tudományegyetemen.

A 100 órás képzések októbertől április végéig tartanak, a résztvevők próbaérettségivel tesztelhetik tudásukat. A meghirdetett tantárgyak között szerepel a magyar nyelv és irodalom, matematika (közép és emelt szinten), történelem, angol, német, biológia, fizika, kémia, földrajz és az informatika.

A tanulásnak már a távolság sem állhatja útját: a tantermi órák mellett online is indulnak tanfolyamok. A jelentkezőket nemcsak a kedvező 60 ezer forintos képzési díjjal támogatja az SZTE Junior Akadémia: a részletfizetési lehetőség mellett ismét elindul a Junior Nagykövet Program, melynek keretében korlátozott számban ingyenes részvételi lehetőségre pályázhatnak a szociálisan rászoruló illetve a kiemelkedő tanulmányi eredménnyel rendelkező diákok.

A képzés árát ráadásul visszakaphatja az a hallgató, akit a tanfolyam elvégzését követő tanévben felvesznek a Szegedi Tudományegyetemre. Emellett early bird kedvezménnyel is élhet, aki augusztus 31-ig jelentkezik: ők a tavalyi áron vehetnek részt a felkészítőn.

Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 25.

Jelentkezési lehetőség: https://juniorakademia.szte.hu/emelt-szintu-erettsegire-felk-tanfolyamok/

SZTE-info


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Horvath_TamaraHorváth Tamara - TTIK, biológia mesterszak

2007-ben kezdtem el az egyetemet, azért pont Szegeden, mert nagyon jó híre van, illetve nagyon dicsérik az oktatást. Jó a fiatal társasági élet. Csak pozitív tapasztalatam vannak, sok emberrel lehet megismerkedni, nagyon kellemes csalódás volt az azóta eltöltött pár év. Az oktatás és a kutatás is világszínvonalú a TTIK-n, olyan ismeretekkel vérteznek fel bennünket, melyek birtokában jó eséllyel indulunk a munkaerőpiacon.



Stricz_Walter_kicsiStricz Walter – ÁJTK, jogász

Hogy miért az SZTE? Egyrészt kézenfekvő választás volt dél-alföldi lakosként, másrészt nagyon jókat hallottam magáról az intézményről is. Úgy gondolom, hogy világszínvonalon is ez egy kiemelkedő egyetem, nagyon jó szakmai képzést nyújt a hallgatóknak. Véleményem szerint, aki a mi egyetemünket választja, az egy piacképes diplomát szerezhet, ezután pedig nagyon jó állásokra pályázhat. Kiemelném saját tapasztalataim alapján, hogy magas szakmai kvalitásokkal rendelkező tanári kar áll a hallgatók rendelkezésére, az oktatók többsége készséggel segít azoknak a diákoknak, akik érdeklődnek az adott téma, terület iránt.

További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *

  • július 10.
    Egész napos
    A jelentkezés óta megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen, vagy többletpontokat igazoló dokumentumok pótlására előreláthatóan április második felétől legkésőbb 2024. július 10-ig lesz lehetőség. A pontszámítás kizárólag az E-felvételi rendszerébe megfelelő módon feltöltött dokumentumok alapján történik. Ezért kifejezetten fontos odafigyelni arra, hogy a szükséges dokumentumok megfelelően legyenek feltöltve.