uvegteto

Doktori Képzések Nyílt Napja a Szegedi Tudományegyetemen

A Szegedi Tudományegyetem Doktorandusz Önkormányzata és Doktori Intézete idén először hagyományteremtő jelleggel rendezi meg az SZTE Doktori Képzések Nyílt Napja rendezvényét 2022. április 13-án, szerdán a Rektori Hivatal Dugonics téri épületében.

Az SZTE Doktori Képzések Nyílt Napjára 2022. április 13-án 9 és 13 óra között várják az érdeklődőket a Rektori Hivatal aulájában valamint 5-ös termében.

Részletes program:

9:00 Megnyitó, Rektorhelyettesi köszöntő

9:15–11:00 SZTE Tudományterületek bemutatkozása

11:00–11:15 SZTE Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság

11:15-11:30 NKFIH

11:30-11:45 Hallgatói mobilitási lehetőségek

11:45-12:00 Doktoranduszok Országos Szövetsége bemutatkozása

12:00-12:45 PhD fokozattal az iparban – végzett hallgatók beszámolói a Rektori Hivatal aulájában ezzel párhuzamosan a doktori iskolák képviselői szolgálnak személyre szabott információkkal a doktori képzés iránt érdeklődő hallgatóknak.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni erre a linkre kattintva lehet: https://forms.gle/tfWSpTMKjGkVM18W6

 

SZTEinfo


esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták

Jagri_Adam_kicsiJagri Ádám – ÁOK, általános orvos

Azért választottam az SZTE Orvostudományi karát és azért ajánlom mindenkinek, mert kiváló infrastrukturális keretek között tanulhatunk, emellett szakmailag elismert és hiteles oktatók adják át a tudásukat nekünk nap mint nap. A Hallgatói Önkormányzat által szervezett szabadidős programok, mint például a színház, a mozi, illetve egyéb kulturális események a tanulás melletti kikapcsolódásban segítenek. Számos sportlehetőség is van, amit igénybe vehetünk, mint az esti úszási lehetőség, ami kiváló levezetés lehet a tanulás után.


Toth_Fanni_felveteliTóth Fanni - TTIK, programtervező informatikus

Az SZTE programtervező informatikus szakján igazán minőségi oktatást kapunk. Ami számomra pozitív, hogy tényleg azt kaptam, amire számítottam, amit hirdettek a nyílt napokon is. Ráadásul, ha valaki ügyes a programtervezésben még esélyt is kaphat, hogy a tanszékünkön dolgozzon. Sokan nem is tudják, de duális képzésben is lehet tanulni, ami nagyon sokat segít a gyakorlatias tapasztalatok megszerzésében, és az egyetem után komoly előnyt jelenthet ez a munkaerőpiacon.


További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *