2021.12.02.CourseRUN-034

Átvették nyereményüket az idén először megrendezett CourseRUN - Legyél te a Coursera bajnoka verseny győztesei

2021. december 2-án átvették az idén először megrendezett CourseRUN - Legyél te a Coursera bajnoka verseny győztesei az oklevelüket és a Coursera for SZTE ajándékcsomagokat. Az ünnepélyes átadó a Rektori Hivatal épületében zajlott, a díjakat Szakál Péter oktatási igazgató adta át.

A versenyben résztvevők feladata az volt, hogy egy hónap alatt minél több kurzust teljesítsenek a Courserán. A megmérettetés a Coursera for SZTE programban valósult meg, amely lehetőséget nyújt az SZTE hallgatói számára, hogy korlátlanul férjenek hozzá a coursera.org teljes digitális tananyagkínálatához, és ingyenesen kapják meg a megérdemelt okleveleket a kurzusteljesítésekről.

Coursera
Képgaléria a díjátadóról.


A bajnokságra 102 hallgató jelentkezett, akik összesen 147 kurzust teljesítettek a verseny időtartama alatt. Közülük a legeredményesebb hat hallgatót díjazták, így három különdíjat és három helyezést osztottak ki. Különdíjban részesült: Manafzadeh Amir Reza, Arriaran Silva Elsa Mariah, Ancsa-Molnár Roland. Harmadik helyezést ért el Rózsa Veronika, második helyezett lett Takács Bertalan Vilmos, az első helyezést pedig Varga Bertold érdemelte ki.

Ezúton is gratulálunk kiváló teljesítményükhöz!

SZTEinfo

Fotó: Patyi Zsófia


esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták


bulik-patrikBulik Patrik – MK: műszaki menedzser

A szakmai gyakorlattal és a duális képzés bevezetésével már egyetemistaként lehetőségünk nyílik valódi munkatapasztalat szerzésére. Nyelvtanulásra is kiválóan alkalmas az SZTE, hallgatóként megannyi ösztöndíjra pályázhatunk a világ számos országába. Az egyetemi élet szerves része persze a kikapcsolódás is, melyhez sportolási, kulturális lehetőségeket és kedvezményes belépőket biztosítanak.
Tolnai_SaraTolnai Sára - JGYPK, gyógypedagógia

A gyerekek mindig is meghatározták az életem. Édesanyám óvónő, mindig csodálattal figyeltem az ő munkáját, viszont nem akartam ugyanazt az utat bejárni. Úgy gondoltam, hogy olyan pályát szeretnék választani, amiben több kihívás van, ezért választottam a gyógypedagógiát. Tanultam Budapesten is, de nem lehet összehasonlítani a kettőt. Szerintem Szeged jóval diákközpontúbb. Véleményem szerint a Szegedi Tudományegyetem megkönnyíti diákjai életét a sokféle ösztöndíj-lehetőséggel, az ingyenes tömegközlekedéssel, és ráadásul a sikeres nyelvvizsgának az árát visszatéríti. Azt hiszem, az egyetemen eltöltött esztendők lesznek életem legszebb évei.További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *