Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ04451
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2014/PSZ03015 számú keret-megállapodás keretében indított harminckilencedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
2014. december 18.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ04451

Ajánlattételi határidő: 2014. december 10 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2014.december 15-20.; 2. részajánlati kör: 2014. december 18.; 3. részajánlati kör: 2015. január 6.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE JGYPK Interaktív természetismereti Tudástár részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

 • Rendezvény: „Interaktív Természetismereti Foglalkozások Fiatalok Számára” programsorozat
 • Időpontok: 2014.december 15-20.
 • Tervezetten 35 fő részére naponta meleg ebéd és meleg vacsora biztosítása. Az étkezések megoszlása:

Nap

Ebéd

Vacsora

2014.12.15.

X

X

2014.12.16.

X

X

2014.12.17.

X

X

2014.12.18.

X

X

2014.12.19.

X

X

2014.12.20.

X

X

 • Az étkezések időpontja:
  • ebéd 12:30-14:00
  • vacsora 17:00-18:00
 • Vállalkozónak az étkezésekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
 • Az ételek menütányéros formában szolgálhatóak fel. Előre csomagolt, felmelegítendő ételkínálat nem megfelelő!
 • Helyszín: SZTE JGYPK Interaktív természetismereti Tudástár - 6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 6., II. emelet
 • Tervezett ebédek: *leves, *főétel körettel, *desszert (a nyertes ajánlattevővel a Megrendelő a menüsorról a szerződéskötést követően egyeztet)
 • Tervezett vacsorák: *főétel körettel, *desszert (a nyertes ajánlattevővel a Megrendelő a menüsorról a szerződéskötést követően egyeztet)
 • Az ételkínálat a 6 nap alatt sem az ebédek, sem a vacsorák tekintetében nem ismétlődhet!
 • Figyelem! Ajánlattevőnek igény esetén vegetáriánus vagy diétás menüt is kell tudnia biztosítani.
 • A leveseket tálakban, szabadszedéssel kell felszolgálni.
 • Ajánlattevő köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

 • Rendezvény: „Karácsonyi Ünnepség 2014 SZTE GTK”
 • Időpont: 2014. december 18.
 • 2014. december 18-án tervezetten 18:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 60 fő részére
 • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
 • Helyszín: SZTE GTK épület - Szeged, Kálvária sgt. 1.
 • Svédasztalos szendvicsebéd: *legalább 2 féle meleg főétel: töltött káposzta, sajttal/gesztenyével töltött szelet almás krokettel; *legalább 2 féle hideg saláta: pld.: majonézes tojássaláta, franciasaláta; *0,3 l/fő forralt bor (vehér és vörös vegyesen); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes vegyesen). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
 • Ajánlattevő köteles biztosítani a tervezett létszámnak megfelelő mennyiségű kisméretű körasztalt, terítővel az étkezés idejére.
 • Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

 • Rendezvény: „Újévi fogadás 2015 SZTE GTK”
 • Időpont: 2015. január 6.
 • 2015. január 6-án tervezetten 17:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 60 fő részére
 • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
 • Helyszín: SZTE GTK épület - Szeged, Kálvária sgt. 1.
 • Svédasztalos szendvicsebéd: *lencsefőzelék; *2 db virsli (baromfi)/fő; *2 db sült debreceni kolbász/fő; *legalább 2 féle hideg saláta: majonézes kukorica saláta, görög saláta; *1 pohár pezsgő/fő (Törley, vagy BB: száraz, félszáraz, és alkoholmentes vegyesen); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes vegyesen). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
 • Ajánlattevő köteles biztosítani a tervezett létszámnak megfelelő mennyiségű magasított körasztalt (könyöklőt), terítővel az étkezés idejére.
 • Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést az 1. részajánlati kör esetében minden esetben a tárgynapot megelőző napon 15:00 óráig, a 2., és 3. részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján az 1. részajánlati kör esetében a tárgynapot megelőző napon 15:00 óráig, a 2., és 3. részajánlati kör esetében a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2014/PSZ03015 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 6 cégtől bekért árajánlatok alapján.További információk:

Pályázati forrás:

 • 1. részajánlati kör: TÁMOP-3.2.13-12/1-2012-0512, „Interaktív természettudományos foglalkozások fiatalok számára” projekt.


Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.
Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes SZTE GMF Szolgáltatás Szervezési Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 378 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 93 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 69 000,-Ft+ÁFA