2014. december 18.
Ajánlat sorszáma:
SZTE/2014/PSZ04447
Ajánlattételi határidő: 2014. november 25 11:00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: Az első workshop tervezett időpontja: 2014. december 01. (Megrendelő az időpont módosításának a jogát fenntartja). A workshopok pontos időpontját legalább két héttel az adott workshop időpontját megelőzően egyezteteti Megrendelő a Vállalkozóval.; 2. részajánlati kör: 2014. december 10.; 3. részajánlati kör: 2014. december 12.; 4. részajánlati kör: 2015. január 09.; 5. részajánlati kör: 2015. január 17.
A beszerzés rövid ismertetője:
1. részajánlati kör:
SZTE JGYPK Testnevelési és Sporttudományi Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvények: „Képzők Képzése” 6 alkalommal megrendezésre kerülő workshopok
- Időpont:
- Az első workshop tervezett időpontja: 2014. december 01. (Megrendelő az időpont módosításának a jogát fenntartja)
- A workshopok pontos időpontját legalább két héttel az adott workshop időpontját megelőzően egyezteteti Megrendelő a Vállalkozóval.
- Mind a 6 alkalommal 2 db kávészünet, és 1 db svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, kávészünetenként/étkezésenként tervezetten 30 fő részére
- Vállalkozónak minden alkalommal a kávészünethez/étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín minden alkalommal: SZTE JGYPK Testnevelési és Sporttudományi Intézet, 4. sz. épület, 4008. szoba – Szeged, Hattyas sor 10.
-
Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Ajánlattevő köteles a kávészüneteket/étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
2. részajánlati kör:
SZTE Rektori hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „TÁMOP-4.2.3-12/1/KONV-2013-0035 pályázat projektzáró-rendezvény”
- Időpont: 2014. december 10.
- 2014. december 10-én tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 90 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez legalább 4 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE Rektori Hivatal, Átrium (bal) - 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
-
Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs);. Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással. Figyelem! Vállalkozó köteles min. 3 fő részére gluténmentes főételt hozzá illő körettel, valamint gluténmentes desszertet biztosítani, elkülönítve tálalva!
- Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
3. részajánlati kör:
SZTE Vántus István Gyakorló Zeneművészeti Szakközépiskola részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „10 éves jubileumi hangverseny”
- Időpont: 2014. december 12.
- 2014. december 12-én tervezetten 19:30 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, tervezetten 50 fő részére
- Vállalkozónak a kávészünethez a szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE ZMK épület Liszt F. Kamaraterem - Szeged Tisza L. krt. 79-81.
-
Szendvicsebéd: *hideg saláták (2 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta); *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
4. részajánlati kör:
SZTE Állam- és Jogtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Prof. Dr. Bodnár László egyetemi tanár 70. születésnapja alkalmából készült ünnepi kötet átadási ünnepsége”
- Időpont: 2015. január 09.
- 2015. január 09-én tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 60 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE ÁJTK épület, társalgó - Szeged, Tisza L. krt. 54. III. em.
-
Meleg állófogadás: *3 féle meleg főétel: marhapörkölt galuskával, rántott csirkemell töltve burgonyapürével és rizzsel, vegetáriánus főétel; *savanyúság: csemegeuborka; *desszert: mini zserbó és mini puncs szelet; *0,5 l/fő hűtött ásványvíz (szénsavas és mentes); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín és édesítőszer (nem termoszos); *1 pohár/fő pezsgő (Törley száraz, édes és alkoholmentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
- Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
5. részajánlati kör:
SZTE Állam- és Jogtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „ÁJTK doktoravató Ünnepsége után tartandó fogadás”
- Időpont: 2015. január 17.
- 2015. január 17-én tervezetten 11:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 50 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE TIK - Szeged, Ady tér 10.
-
Meleg állófogadás: *2 féle meleg főétel: marhapörkölt galuskával, csirkemell töltve burgonyapürével; *savanyúság: csemegeuborka; *0,5 l/fő hűtött ásványvíz (szénsavas és mentes); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín és édesítőszer (nem termoszos); *1 pohár/fő pezsgő (Törley száraz, édes és alkoholmentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
- Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind az öt részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás
„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2014/PSZ03015 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 6 cégtől bekért árajánlatok alapján.
További információk:
Pályázati források:
- 1. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.2.E-13/1/KONV-2013-0011, „A 21. század követelményeinek megfelelő, felsőoktatási sportot érintő differenciált, komplex felsőoktatási szolgáltatások fejlesztése a Dél-alföldi Régió felsőoktatásban” projekt.
- 2. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.3-12/1/KONV-2012-0035, „Tudományos eredmények elismerése és disszeminációja a Szegedi Tudományegyetemen” projekt.
Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.
Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat
vagy borítékban juttassák el,
vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.
További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető
ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes SZTE GMF Szolgáltatás Szervezési Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794
email:
kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu
Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.
Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 522 000,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 166 500,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 60 000,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Két Vigh Kft., 6760 Kistelek, Akácfa u. 34.
Nyertes ajánlati ár: 96 000,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1. (alanyi adómentes)
Nyertes ajánlati ár: 100 000,-Ft+ÁFA