Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ04406
Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „Installáció az SZTE megjelenéséhez az Educatio2015 kiállításon.”
2014. december 12.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ04406

Ajánlattételi határidő: 2014. december 18 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: Szállítási határidő: 2015. január 21.; Installáció elbontásának időpontja: 2015. január 25.

A beszerzés rövid ismertetője:

A Szegedi Tudományegyetem 15. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon való megjelenéséhez Syma vagy Octanorm rendszerű installáció leszállítása, az Egyetem 72 m2-es kiállítói területén való összeszerelése, majd bontása és elszállítása, valamint a stand installáció komplett tervezése és dekorációs elemeinek komplett grafikai tervezése, az alábbiak szerint:

  • 15. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás helyszíne: SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ
  • 15. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás időpontja: 2015. január 22-24.

 

Stand installáció tervezés és dekorációs elemek grafikai tervezése:

  • 3 komplett tervvariáció készítése, melyből az egy kiválasztott teljes, megrendelő igénye szerinti átdolgozás, kialakítás és a végleges építési terv átadása
  • a terveknek illeszkednie kell a Szegedi Tudományegyetem arculatához
  • a tervezésnél figyelembe kell venni, hogy a Szegedi Tudományegyetem 14 különböző egysége fog kiállítani és információt nyújtani, így 14 pultra és 13 különböző, de egységes frízfeliratra van szükség
  • a standon található lesz egy a raktár, mely egy emelet magas, szabvány falas, zárható harmonika ajtós, az ajtó a raktár rövidebb oldalán, közép felől
  • két emelet magas egyedi állványzat („torony”), mely messziről jól látható arculathordozó felület, mely a Szegedi Tudományegyetemet hivatott hirdetni
  • a fríz feliratok magassága kb. 2,25 m magasan van

 

A korábbi stand installáció alapján tervezetten szükséges Standfelszerelés és kiegészítők:

  • 17 db nyitott információs pult
  • 3 db íves információs pult
  • 1 db 12 m2-es raktár, zárható harmonikaajtóval
  • 4 db falapos asztal 80x80cm
  • 10 db olasz szék
  • 20 db bárszék
  • 4 db raktári állvány (206 cm magas, 30 cm mély, és összesen 5 db polccal rendelkezik/db).
  • 6 db csatlakozó aljzat
  • 1 db két emelet magas egyedi állványzat („torony”, amely helyet ad a Szegedi Tudományegyetemet jelző molinóknak, 13 db frízfeliratnak és a stand megvilágítását biztosító karos spotlámpáknak és a lézeres vetítés felületeként is szolgál)

Ajánlattevő az újratervezett installációnál a korábbi installációhoz mérten a fentiekben részletezett mennyiségű standfelszerelés és az egyéb kiegészítők mennyiségétől 20%-ban eltérhet.

 

Egyéb részletek:

  • a raktár egy emelet magas, szabvány falas, zárható harmonika ajtós, az ajtó a raktár rövidebb oldalán, közép felől
  • a raktár tetején az állványzat megvilágítását szolgáló lézer fényforrás számára stabil tartóhelyet kell kialakítani, amelyhez áramvételi lehetőséget is kell biztosítani.
  • az állványzat 2 emelet magas
  • az állványon levő spot lámpák adják a fényt stand számára
  • az állványon kb. 2,25 m magasan lesznek a kari fríz feliratok

 

Egyéb megjegyzés:

A stand korábbi látványtervei az ajánlattételi felhíváshoz csatolva.

Letölthető állományok:
korábbi látványterv(1).BMP
korábbi látványterv(2).BMP
korábbi látványterv(3).BMP
korábbi látványterv(4).BMP

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét a teljes installáció tervezésére, dekorációs elemeinek komplett grafikai tervezésére, a teljes installáció leszállítására, összeszerelése, majd bontására és elszállítására nettó Ft+Áfa formában kérjük megadni.

Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.

Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt, az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania minden a szolgáltatás kapcsán felmerülő költségre.


További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi felhívás megjelenését megelőző 36 hónap során legalább 1 db stand installáció tervezéséről és a hozzá kapcsolódó dekorációs elemek grafikai tervezéséről.

Figyelem!!! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát.

  • Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi felhívás megjelenését megelőző 36 hónap során legalább 1 db kiállítási installáció tervezéséről és kivitelezéséről, melyet felsőoktatási témájú kiállításon valósított meg.

Figyelem!!! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát.

  • Ajánlattevőnek rendelkeznie kell legalább 1000 m2 standterület beépítésére elegendő SYMA vagy OCTANORM típusú installációs rendszerrel.

Igazolási mód: Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi felhívás megjelenését megelőző 36 hónap során legalább 1000 m2 standterületű kiállítási installáció kivitelezéséről, melyet az előírt SYMA vagy OCTANORM típusú installációs rendszerrel valósított meg.

Figyelem!!! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát.

Fizetési feltételek: Vállalkozó a szolgáltatás ellenértékéről teljesítésigazolást követően 1 db számla benyújtására jogosult, melyet ajánlatkérő a számla kézhezvételétől számított 60 napon belül átutalással teljesít.




Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Vékony Tímea, PR-asszisztens SZTE Rektori Hivatal Marketing és Kommunikációs Igazgatóság, tel: +36 (62) 544-070, +36 (62) 544-000/4070

email: vekony.timea@rekt.szte.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: „FENYVES” Kft., 1102 Budapest, Füzér u. 25.
Nyertes ajánlati ár: 970 000,-Ft+ÁFA

GYTK1_230x154.png

Hírek, aktualitások *

Rendezvénynaptár *

  • Szorgalmi időszak 2023/2024/2
    február 12. - május 18.
  • Education period 2023/2024/2
    február 12. - május 18.
  • Szorgalmi időszak a 2023-2024/2. félévben
    február 12. - május 18.
  • Szorgalmi időszak
    február 12. - május 18.
  • 2023/2024-II. félév Szorgalmi időszak
    február 12. - május 18.

Címkefelhő

14. Őszi Kulturális Fesztivál  BTK  Diplomaosztó  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Irodalom  JGYPK  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  TIK  TTIK  ZMK