Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ04406
Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „Installáció az SZTE megjelenéséhez az Educatio2015 kiállításon.”
2014. december 12.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ04406

Ajánlattételi határidő: 2014. december 18 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: Szállítási határidő: 2015. január 21.; Installáció elbontásának időpontja: 2015. január 25.

A beszerzés rövid ismertetője:

A Szegedi Tudományegyetem 15. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon való megjelenéséhez Syma vagy Octanorm rendszerű installáció leszállítása, az Egyetem 72 m2-es kiállítói területén való összeszerelése, majd bontása és elszállítása, valamint a stand installáció komplett tervezése és dekorációs elemeinek komplett grafikai tervezése, az alábbiak szerint:

 • 15. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás helyszíne: SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ
 • 15. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás időpontja: 2015. január 22-24.

 

Stand installáció tervezés és dekorációs elemek grafikai tervezése:

 • 3 komplett tervvariáció készítése, melyből az egy kiválasztott teljes, megrendelő igénye szerinti átdolgozás, kialakítás és a végleges építési terv átadása
 • a terveknek illeszkednie kell a Szegedi Tudományegyetem arculatához
 • a tervezésnél figyelembe kell venni, hogy a Szegedi Tudományegyetem 14 különböző egysége fog kiállítani és információt nyújtani, így 14 pultra és 13 különböző, de egységes frízfeliratra van szükség
 • a standon található lesz egy a raktár, mely egy emelet magas, szabvány falas, zárható harmonika ajtós, az ajtó a raktár rövidebb oldalán, közép felől
 • két emelet magas egyedi állványzat („torony”), mely messziről jól látható arculathordozó felület, mely a Szegedi Tudományegyetemet hivatott hirdetni
 • a fríz feliratok magassága kb. 2,25 m magasan van

 

A korábbi stand installáció alapján tervezetten szükséges Standfelszerelés és kiegészítők:

 • 17 db nyitott információs pult
 • 3 db íves információs pult
 • 1 db 12 m2-es raktár, zárható harmonikaajtóval
 • 4 db falapos asztal 80x80cm
 • 10 db olasz szék
 • 20 db bárszék
 • 4 db raktári állvány (206 cm magas, 30 cm mély, és összesen 5 db polccal rendelkezik/db).
 • 6 db csatlakozó aljzat
 • 1 db két emelet magas egyedi állványzat („torony”, amely helyet ad a Szegedi Tudományegyetemet jelző molinóknak, 13 db frízfeliratnak és a stand megvilágítását biztosító karos spotlámpáknak és a lézeres vetítés felületeként is szolgál)

Ajánlattevő az újratervezett installációnál a korábbi installációhoz mérten a fentiekben részletezett mennyiségű standfelszerelés és az egyéb kiegészítők mennyiségétől 20%-ban eltérhet.

 

Egyéb részletek:

 • a raktár egy emelet magas, szabvány falas, zárható harmonika ajtós, az ajtó a raktár rövidebb oldalán, közép felől
 • a raktár tetején az állványzat megvilágítását szolgáló lézer fényforrás számára stabil tartóhelyet kell kialakítani, amelyhez áramvételi lehetőséget is kell biztosítani.
 • az állványzat 2 emelet magas
 • az állványon levő spot lámpák adják a fényt stand számára
 • az állványon kb. 2,25 m magasan lesznek a kari fríz feliratok

 

Egyéb megjegyzés:

A stand korábbi látványtervei az ajánlattételi felhíváshoz csatolva.

Letölthető állományok:
korábbi látványterv(1).BMP
korábbi látványterv(2).BMP
korábbi látványterv(3).BMP
korábbi látványterv(4).BMP

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét a teljes installáció tervezésére, dekorációs elemeinek komplett grafikai tervezésére, a teljes installáció leszállítására, összeszerelése, majd bontására és elszállítására nettó Ft+Áfa formában kérjük megadni.

Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.

Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt, az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania minden a szolgáltatás kapcsán felmerülő költségre.


További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

 • Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi felhívás megjelenését megelőző 36 hónap során legalább 1 db stand installáció tervezéséről és a hozzá kapcsolódó dekorációs elemek grafikai tervezéséről.

Figyelem!!! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát.

 • Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi felhívás megjelenését megelőző 36 hónap során legalább 1 db kiállítási installáció tervezéséről és kivitelezéséről, melyet felsőoktatási témájú kiállításon valósított meg.

Figyelem!!! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát.

 • Ajánlattevőnek rendelkeznie kell legalább 1000 m2 standterület beépítésére elegendő SYMA vagy OCTANORM típusú installációs rendszerrel.

Igazolási mód: Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi felhívás megjelenését megelőző 36 hónap során legalább 1000 m2 standterületű kiállítási installáció kivitelezéséről, melyet az előírt SYMA vagy OCTANORM típusú installációs rendszerrel valósított meg.

Figyelem!!! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát.

Fizetési feltételek: Vállalkozó a szolgáltatás ellenértékéről teljesítésigazolást követően 1 db számla benyújtására jogosult, melyet ajánlatkérő a számla kézhezvételétől számított 60 napon belül átutalással teljesít.
Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Vékony Tímea, PR-asszisztens SZTE Rektori Hivatal Marketing és Kommunikációs Igazgatóság, tel: +36 (62) 544-070, +36 (62) 544-000/4070

email: vekony.timea@rekt.szte.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: „FENYVES” Kft., 1102 Budapest, Füzér u. 25.
Nyertes ajánlati ár: 970 000,-Ft+ÁFA